- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
No, ugy tunik ma ejjel atallunk
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
BlacKSouL
addikt
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Esmein
nagyúr
és mi a franctól ilyen gyors a ph? olvassak vissza?
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
RoyalFlush
őstag
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
nicoka
tag
válasz RoyalFlush #15009 üzenetére
Jó reggelt mindenkinek!
Jobbulást flöss.
-
kételkedem
addikt
Jobbulást!
Hideg van, szakad a hó. Úgy látszik a tél még kitart egy kicsit. Pedig január-február, jön a nyár!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zolynet
veterán
jóreggelt
egy jófajta 15perces hóeltávolítással kezdtem, autóról, annyira nem hiányzottGabesz: jóbulást
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
tbs
addikt
Plasztikai műtétet akarok..! Plasztikai műtétet akarok..! Plasztikai műtétet akarok..!
-
Racecam
nagyúr
Gyógyulj meg!!
u.i.: tbs: Te is?
[ Szerkesztve ]
Com'è diverso il mondo visto da qui
-
Tim82
félisten
Király. Hóesés és temetés, ez lesz ma...
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
BlacKSouL
addikt
Mindenki beleveszett a hóba? Vagy csak nálunk szakadt le megint egy nagy adag? És még mindig esik. Nem szeretem, különösen a holnapi, meg a holnaputáni üzleti utam miatt. Meg amúgy is, le akarom már vetni a télikabátom. Napsütést akarok..
mod: Jóhogy nem frissítettem a lapot, pedig mikor elkezdtem írni még alig volt reggeli hsz
[ Szerkesztve ]
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
NoLF
veterán
nyomatja durván. megérkezett az abált szalonna, azt hiszem lakoma következik ismét
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
tildy
nagyúr
Jól állna neki ugye? A hosszú haj már megvan, tuti ez hiányzik csak.
No, nekem meg megjött az életbizti csekk .Most figyelhetem a részvényárfolyamokat áprilisig, hogy mikor pakoljam be.([link] és [link])
177 754 ft hm...Jövő havi mozgótőkém (amit le szoktam kötni) azt hiszem erre el is fog menni[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bub0rek
tag
Kellemes hó esést, mindenkinek. Kicsit késön hózzta a Miki, dee sebaj. Csak ne kellene lapátólni utálom.
tbs: Ha lehetne én is ujra születnék. Én is plasztikázhatnám, magam. Igaz a párom aszt szeretné, hogy a mellemet, egy kicsit nagyobbra. De ilyenek ezek a pasik.
[ Szerkesztve ]
Vigyázz!Lány vagyok,és sötét szőke!Bocsánat,ha csúnyán írok.:D
-
bnss
veterán
Sziasztok!
Hó esett, hó elolvadt, most minden csupa víz.
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #15027 üzenetére
Nekem sosem mondta egyik párom se, hogy kisebb legyen Bezzeg ha ők hordanák, lenne hiszti
Kár. Jobban örülnék, ha a fejemet ütné meg a becsapodó ajtó."Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
venember83
nagyúr
Nem szeretjük a zacskós tejet.
-
Bub0rek
tag
Eddigi pasijaimnak teccetek, csak neki kicsi. De ő gondolt gyogyszere is. Ő annak jóbban örülne. De végülis mi a pasiknak akarunk tetszeni. Az én fejemet is lelehet ne cserélni, egy modellre. Akkár rántottát is lehetne belöle csinálni. Mondjuk, mit akkarok 30- évesen.
vénember: Igaz, mi is csak a dobozosat isszuk.
[ Szerkesztve ]
-
NoLF
veterán
válasz venember83 #15030 üzenetére
s miért nem?
-
tildy
nagyúr
válasz Bub0rek #15032 üzenetére
Hát én nem a pasiknak akarok tetszeni, hanem magamnak
tudom, akkora az egóm, hogy ......[ Szerkesztve ]
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Bub0rek
tag
Sajna, most van egy kis dolgom, de délután vissza nézek.
tildy:ezzel egyett is értek, de azért nekik se mindegy , hogy hogy nézünk ki. Pl általánosban is csufoltak, engem meg a barátnémat. Mi voltunk a reprások stb. azóta az önbizalmam az ablakba van. Na de most tányleg mennem kell. Puszi mindenkinek. Vigyázzatok addigis magatokra. Csá- csá.
-
Tim82
félisten
válasz venember83 #15030 üzenetére
Dobozos.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz venember83 #15036 üzenetére
bezzeg az üveges/műanyag flakonos...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
addikt
Jó étvágyat mindenkinek
Tejberizs, tejszínes..., tejkaramella...
-
tildy
nagyúr
tejeszacseszes csajok mondjanak le, de legalábbis kössék fel magukat
[ Szerkesztve ]
-
RoyalFlush
őstag
[ Szerkesztve ]
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
kételkedem
addikt
válasz RoyalFlush #15044 üzenetére
A munkahelyi gépen nincs hang, de ha jól látom percekig OMG, OMG
Biztosan van benne egy kis rájátszás is, de bájos ahogy örül a szobrocskának.Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
RexpecT
addikt
Lecsúsztattam egy kis mákos tésztát .
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #15045 üzenetére
Manapság már mindenhol megy az OMG, meg minden nagyobb díj győztesének a tiszteletére felállnak az Oscar gálán, a sok túlzás meg show-elem. Broáf...
-
NoLF
veterán
heh. viszont ezerszer finomabb a tej benne. szvsz
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest