- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
Mint anno régen írtam, nem értem ezt a hitvitát. Mindenki olyan gépet és rendszert használ, amilyen neki tetszik (és amilyet a pénztárcája megenged). Lehet kövezni, de én összegyűjtöttem tavaly a pénzt egy MacBook-ra (titkos álmom is volt), de elsősorban azért, hogy megismerjem az OSX-et is. A munkahelyi gépemen Ubuntu is van, de legtöbb esetben Windows-t használok (XP-t, Vista-t és Win7-et vegyesen). Semmiféle késztetést nem érzek arra, hogy bármelyiket is jobbnak kiáltsam ki a másiknál. Egyszerűen csak használom őket, és azért ennyi félét mert érdekel, hogy melyiken milyen módon lehet megoldani egy adott feladatot. S végre sikerült egy - számomra fő - átjárhatósági akadályt legyőznöm: ez pedig a kémiai képletrajzoló kérdése. Találtam egy multiplatformos progit, a Marvin-t, amely mindhárom platformon fut. Így tényleg azt a rendszert használhatom, amelyik éppen tetszik.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #40251 üzenetére
Ez nem hitvita - alant is írtam, hogy kár összehasonlítani a két platformot., mert különböznek egymástól, mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya is.
A bújtatott marketinget viszont nem szeretem, mint ahogyan a spam-et sem
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
válasz Psychonaut #40249 üzenetére
Egy G4 PowerBook azért jó gép. OK, 75 ezer az kb. 10-15 ezer forinttal több, mint amennyit a tudása alapján érne.
Egy G3 iMac meg 15 ezer forint körüli átlagáron kapható és jobban is megéri, mint egy PIII konfig CRT monitorral. Egyrészt kevesebbet fogyaszt (kb. 60-70 W-ot a monitorral együtt), másrészt nincsen benne venti, így a legzajosabb alkatrész az optikai meghajtó és a vinyó. Igaz, egy G3 PPC proci nem boldogul el a flash-el, de böngészésre, szövegszerkesztésre, zenehallgatásra (Harman Kardon-hangszórók vannak beépítve!), régebbi játékokra kiváló cucc.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
NoLF
veterán
na, hp...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
Pisztillus
senior tag
válasz Bubu79 #40252 üzenetére
Teljes mértékben egyetértek! Hiába van Mac-em is, nem fogom reklámozni azért, mert nekem van, és nem fogok senkit arra téríteni. Ha segítséget kér a váltáshoz, az más...
Ugyanígy van vele ngabor2 is: tőle sem hallottam soha, hogy csak a linux jó és mindenki használjon azt. Viszont tudom, hogy ha megakadok valahol az ubiban, biztosan segít, ha tud.Úgyhogy mindenki használjon olyan rendszert (és gépet), amilyet akar, de ne menjen át hittérítőbe, mert az már nem jó. Jól látom?
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Tim82
félisten
válasz Psychonaut #40255 üzenetére
Tudom, volt is nekem. Most már kicsit sajnálom, hogy eladtam.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #40256 üzenetére
Stimmt
1010: Nyilván ezt is reprezentatív felmérés alapján derítetted ki, sorra véve jónéhány különböző kategóriás hangfal készletet
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Tim82
félisten
-
pohár
félisten
Hhhhh...
Jövő hétvégén névnapozunk, nem tudom mit vegyek húgomnak meg anyumnak...
2500ft-ból kellene gazdálkodniArra gondoltam veszek nekik egy kis zsebtuszt, de ha van jobb ötlet, hallgatom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tim82
félisten
384 MB RAM-mal (256 + 128 MB), amit később 512-re bővítettem, a 20 gigás vinyót egy 120 gigásra cseréltem benne, ja és szereztem hozzá egy firewire-os külső DVD-írót. 12 ezerért vettem, a vinyót és a DVD-írót egy régi PDA-ért cserébe kaptam, a + 256 MB SDRAM meg asszem 3k volt. Végül 25 ezerért vitték el, vagyis cirka 10 ezerrel többért, mint amennyit ténylegesen ráköltöttem.
-
bnss
veterán
válasz Psychonaut #40264 üzenetére
"Az én Nokia 3200-m pl. 5 év múlva múzeumoknak sokat fog érni!" - pár éve már ki volt állítva Bécsben, a Technikai Múzeumban.
szerk.: elvesztem a számozásokban...
Bubu: előfordul, de most épp jobb hangulatban vagyok - mondjuk ezt Te úgyis tudod.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
bolondember
MODERÁTOR
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Tim82
félisten
Ja, de annyit nem ért azért, hogy elég drágán szerezzek bele írót és wlant. A netet úgyis egy 5 méteres ethernet kábellel oldottam meg.
Nem, a remek állapota (egy karc sem volt rajta) és relatíve jó felszereltsége vitte el. Harman Kardon ide vagy oda, annyira nem szól jól, mint az Altec Lansing-em (a mély hangtartomány nem igazán ment neki, de szépen, tisztán szólt egyébként).
-
bnss
veterán
válasz Psychonaut #40268 üzenetére
Nem tudom követni (mondjuk nem is érdekel) a modelleket - és azok számozását -, én régebbi telefonra gondoltam.
-
zolynet
veterán
-
Bubu79
addikt
válasz zolynet #40275 üzenetére
Nem, ez már klasszikus - bár így felirattal még nem találkoztam vele
Gyó éjtet - reggel meló
-
bnss
veterán
Én is elteszem magam, de csak reggelig. Jó éjt!
-
pohár
félisten
válasz Pisztillus #40277 üzenetére
Hülye állat
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Psychonaut
veterán
Megyek én is. Jó8 mindenkinek.
-
Tim82
félisten
Vigyázz, Pisztillus, dicsérnek! Képzeld, milyen lehet, amikor szidnak.
-
rarri
senior tag
Én is mindenkinek jó éjszakát, szép álmokat kívánok !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
őstag
Na jó reggelt mindenkinek!
-
-
BlacKSouL
addikt
Mi az a zene ami 3:16-nál és 4:32-nél megy a videón?
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
Nordik
őstag
válasz BlacKSouL #40292 üzenetére
[Radio Slave feat Danton Eeprom - Grindhouse (Dubfire Terror Planet remix)]
Ebbe a számba vannak hasonló részek.
-
pohár
félisten
válasz BlacKSouL #40292 üzenetére
Jól mondja Nordik, a Grindhouse megy
tildy... én is csinálok képet az enyémről, de most nézem tovább a Hannah Montanát
[ Szerkesztve ]
-
cizoe
őstag
dikk aludjatok
-
frame>24
addikt
válasz frame>24 #40078 üzenetére
Na EZ a téma.
Frankón megflasheltem a BIOS-t, és előbukkant az unleashing mode, amivel engedélyezhetem a másik 2 letiltott magot
De mosmá' késő van, majd egy pihentebb napon elszórakozok vele...
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs