- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Winner_hun
titán
válasz venember83 #10993 üzenetére
Az utóbbi időben alig játszok, akkor is max ut-zok egy kicsit.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pohár
félisten
válasz Winner_hun #11003 üzenetére
Ezt már előttem megcsinálták, csak arrafelé jártam, és belinkeltem megint
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
rarri
senior tag
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
pohár
félisten
Szia rarri!!
Szép álmokat!!
Hogy is van az farkasos-party smiley?
Juuuujjj, ma van anyum szülinapja, nem vettem neki semmit még
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pisztillus
senior tag
Jó éjt és szép álmokat!
Pohár: Akkor pótold gyorsan, amíg lehet! Ha más nem, virágbolt mindig van nyitva...
Mára bezárul Pisztillus szövegtára, megyek, s elteszem magam a következő napra. Jó éjt mindenkinek!
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Winner_hun
titán
válasz Pisztillus #11007 üzenetére
~23 és fél óra alvás legalább, nem is rossz
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
pohár
félisten
válasz Pisztillus #11007 üzenetére
Tudom, én is azt akartam venni neki, de apum mindig megveszi előre és vagy együtt vagy külön-külön köszöntjük fel
Szép álmokat!!
-
pohár
félisten
válasz Winner_hun #11008 üzenetére
Mert megteheti
-
pohár
félisten
Wwwwááá betegek
-
pohár
félisten
Nah léptem én aludni, jóccakát mindenkinek!!
-
kételkedem
addikt
Ismét tél van esett 2-3 cm hó.
Szép vasárnapot mindenkinek!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
blokad
senior tag
Kellemes reggelt mindenkinek!
-
blokad
senior tag
További kellemes délelöttöt. Engem vár a tanulás:S.
Sziasztok!
-
tildy
nagyúr
Szép jó reggelt
9es szintű a mágusom, és kezd tetszeni a wow (először kb két napja játszottam vele) ajaj, azt hiszem uram gépét lefoglalom"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
rarri
senior tag
Sziasztok ! Szép napot szeretnék kívánni mindenkinek !
Megyünk ki Bettikével szánkózni !
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
-
neduddki
nagyúr
válasz csapos2 #11025 üzenetére
HI!
bibi en mar lattam jaccani egyszer kb 1 percet belole, de ennyi:- )))
udv
neduddki
p.s. es rajongok igen csunyaz neznek mikor ki ez kuderul:- )
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
TexT-BoY
addikt
válasz venember83 #11027 üzenetére
L2ztem szóval belső nézőpontom van, a wow pedig tényleg egy szar
HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."
-
dragonfx
veterán
keletinél nyitva van a posta?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
blokad
senior tag
Na mára elegem van a tanulásból. De még takaríthatok
-
Str8 sk8r
őstag
...jobbat-jobbat... ...
×o°”~`”°o× Jim ×o°”~`”°o×
-
Str8 sk8r
őstag
válasz venember83 #11035 üzenetére
...az elégedetlenség a legnagyobb előrehajtó energiaforrás, ami arra inspirál, hogy kihozd mindenből a maximumot... ...
-
(Kolombusz)
veterán
Basszus, egyszer lettem volna képes korán lefeküdni (10kor már ágyban voltam), akkor sem tudtam aludni.
Kurva kibaszott vendégek olyan hangosak voltak, hogy 11kor felébredtem és hiába voltam holtfáradt és hiába mentek el fél 12kor én hajnali háromig nem bírtam elaludni. -
venember83
nagyúr
válasz (Kolombusz) #11037 üzenetére
S még élnek?
Én is lefeküdtem kettőkor s négyig csak forgolódtam, de csak azért se kapcsoltam be se a gépet se a tévét.
-
Str8 sk8r
őstag
válasz (Kolombusz) #11037 üzenetére
...megpróbálhatnál kulturáltan komunikálni... ...ez elvileg egy szakmai fórum, nem egy minősítetlen csetelős oldal... ...
...a fáradtságoddal persze együtt érzek... nekem még kb 18 órányi ügyelet van hátra... ...
[ Szerkesztve ]
-
(Kolombusz)
veterán
válasz Pisztillus #10982 üzenetére
Tegnap voltunk nexusban, de az egyik bossnál nem követték a cast and jump taktikát, wipe lett, a tank felbaszta az agyát, kilépett, erre a healer is kilépett, úgyhogy elmentünk questelni.
Norbi: még igen. Csak zavar, hogy végre lett volna megint lehetőségem korán kelésre, erre nem sikerült. Pedig én mindent megtettem, én sem kapcsoltam be a gépet.
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
ébéd utáni rövid szieszta ...
jó pihit mindenkinek, aki arra adja a fejét
wow&l2 is szar időtzabáló gámák
milyen programot használtok arra mikor a dvd-re akartok képet 'szitálni'? jólmegfogalmaztam
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
Eastman
addikt
Sziasztok!
iwiw-en mi a pirulós szmájli?
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
bnss
veterán
Sziasztok, jó étvágyat a vasárnapi ebédhez!
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
-
NoLF
veterán
á...
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest