Aktív témák
-
Pisztillus
senior tag
válasz Winner_hun #39939 üzenetére
Szép napot mindenkinek!
Winner: Ej, húzod itt az ember fiát... Azt hiszem, átküldöm a Mikulást egy tepsi ilyen szépségért, hozza be nekünk holnap...
neduddki: Új térded nincs? Az enyém lehet, csereérett... (Bár ebben a négy napban szépen javult, az kétségtelen.)
Pohár: Úgy, hogy rátette a petrezselymes krumplira.
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
-
Infranyuszi
aktív tag
én szeretem a tejfölt. hűde nagyon. :c))
viszont a petrezselmyes krumplit nem
a barackkompótot szintén szeretem
és bevallom éheis vagyok.jaja. -
pohár
félisten
válasz Pisztillus #39951 üzenetére
Hátdeaz nem illik rá egyáltalán
Ennyi erővel meglocsolhatnám mandulaaromával is
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz Pisztillus #39955 üzenetére
Hallod, én még másodjára is
"A lónak is két oldala van, mégse hanglemez"
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Pisztillus
senior tag
válasz Infranyuszi #39957 üzenetére
Hmmm... Újabb kyrabaybee blog?
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Tim82
félisten
válasz Pisztillus #39958 üzenetére
Csak sorminta.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Infranyuszi
aktív tag
nehogyis,csak kommentáltam azt a beszólást sírvafejververöhögős reakciót válott ki :c)
-
válasz Pisztillus #39955 üzenetére
Semmi furcsa nincs a tejfölös-petrezselymes-fokhagymás főtt krumpliban.
Egyszerű étel.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Killing
addikt
Csak egyszer látnám már hsz.-t írni.
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Pisztillus
senior tag
válasz Algieba #39961 üzenetére
Hohó! Fokhagyma előbb nem volt! Így már rögtön más, jöhet is!
Killing: Szerintem nem fogod, annak ellenére sem, hogy rendszeresen belép a PH!-ra.
Liteonka: Így már más. Én is jót mosolyogtam rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Jaj, az ősz közeledtével nem bírom Demjéntől a Jöjj, vissza vándort.
Pont szól a rádióban.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
pohár
félisten
válasz Infranyuszi #39957 üzenetére
Ennyi
Jóféle csajozós dumaGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
dragonfx
veterán
kaiser's spar ma meddig van nyitva?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
pohár
félisten
válasz dragonfx #39966 üzenetére
Szerintem addig, míg be nem zár
nem tudom mi van velem, dől belőlem a hülyeség ma
-
pohár
félisten
válasz Pisztillus #39972 üzenetére
Itt a válasz
Na megyek másfele poénkodni, jön tesóm gépezni
[ Szerkesztve ]
-
kételkedem
addikt
Sziasztok!
A hétvégén sátoroztunk.
Egész éjszaka esett, így kénytelenek voltunk hazajönni idő előtt.Már itthon is esik.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Csyppa
senior tag
válasz kételkedem #39975 üzenetére
Itt is esik, de David Guettaval meg csokival egész jó.
"Basically, a computer is a very fast moron."
-
Pisztillus
senior tag
válasz kételkedem #39975 üzenetére
Szia!
Itt épp nem esik, de felhős az ég, és az eddigiekhez képest jóval hűvösebb van. De a meteorológusok szerint jövő héten még meleg, nyári idő lesz, így ki tudjátok szárítani a sátrat. Igaz, a hétvégére újabb hidegfronttal riogatnak...
Winner: Akkor nem küldöm a Mikulást...
[ Szerkesztve ]
-
Xelo
addikt
válasz Infranyuszi #39973 üzenetére
elvileg egy szerzetes majom a happy tree friendsből
-
kételkedem
addikt
válasz Csyppa #39976 üzenetére
Azt tudom, ki David Guetta, de ki a csoki??
Pisztillus a sátrak a garázsban száradnak!
Tartok tőle, idén most használtuk őket utoljára[ Szerkesztve ]
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
Winner_hun
titán
-
kételkedem
addikt
válasz Winner_hun #39982 üzenetére
Vááá!
Egy ekkora klasszikus nem jutott eszembe!
-
nagyúr
válasz Winner_hun #39977 üzenetére
Akkor meg miért szúrsz be ilyen képeket, csak, hogy fájdítsd szegény éhező emberek lelkét?
nem baj, sütöttem rántottát.
és lehet, hogy mindjárt csinálok egy tejberizst is, enyhítendő az édességhiányomat.Kételkedem : ez a sátras-esőcseppes fotó nagyon művészi, nekem bejön!
Pleased to meet you - hope you guess my name
-
Pisztillus
senior tag
válasz kételkedem #39985 üzenetére
Ez sem rossz. Ha nem tudnám, hogy gomba, akkor azt hihetném, hogy UFO-k landoltak a fán...
-
BlacKSouL
addikt
Itthon. megint. hogy essen bele a ... mindegy.
holnap meló. reggel. fél 8-tól. 6:10-kor kelek. valamit ez ellen sürgősen ki kell találni, ez így nem mehet tovább, hogy minden nyárnak, nyaralásnak, szabadságnak vége van egyszer.
úgy utálom ezeket a délutánokat, estéket, tiszta beteg vagyok tőlük. kiáztattam egy hétig a hátsóm az Adriába, 4 napig a Balatonba, holnap meg.. ejj, mindjá' megyek is egy hosszú kört a városban. de ott is vasárnap van..Aláírás (nem kötelező megadni)
-
-
Tim82
félisten
Szerintem a Vodát ne ajánlgasd - szinte mindenki eljött már onnan, akivel együtt elkezdtem ott tavasszal melózni.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Csyppa
senior tag
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #39985 üzenetére
ennek a fának is reszeltek... a felső tapló érdekesen áll... az valóban ott van, vagy csak rá lett szerkesztve? valahogy nem illik bele a képbe.
-
tildy
nagyúr
válasz fokukac #39991 üzenetére
Call center, @. Call centeres munka.
Tudom ajánlani, mehetsz délután fél 2-re , 10-ig meló.
Csak a csajod fog hisztizni"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
válasz kételkedem #39995 üzenetére
akkor lehet, hogy nem a hátsó ágon van a gomba? akkor viszont érdekes módon nőtt ki belőle, ez tévesztett meg.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest