- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
Killing
addikt
válasz Bubu79 #49000 üzenetére
Jó-jó, de ha azon is bukok az már 5000 forint lesz, nem 1600.
Már csak pár nap és jön az ON topic 3. Yetike most már nem zárhatja a topicot hogy beírhassa hogy 50 000.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
Bubu79
addikt
válasz Pisztillus #49002 üzenetére
Pizzát - finomat
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Oh, happy day! Már 1000 lekérésnél tart a 7650-es cikkem.
Szép jó estét mindenkinek!
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
vergilx
őstag
Sziasztok!
Vki nem tudja,hogy hajat hogyan/mivel kell kifehéríteni? -
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #49006 üzenetére
Nem, nem jön - már elég régóta nem
Pisztillus: Köszi
vergilx: Diszperzit, hipo, hidrogén?
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
válasz Pisztillus #49005 üzenetére
Az egyéni avatárom bekerült a következő körbe. Gondolom, még ebben a hónapban bekerül a nevem fölé a régi helyére.
Örülök, hogy neked is tetszett a cikk!
Oh, én se vagyok annyira technokrata. Ez egy hobbi, így nem mélyedtem el a témában. Pl. kifogott rajtam a SE telefonok vkp-zása, vagy micsodálása.
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
lorcsi
veterán
istenverte egy nap volt
és még csak kedd vaneladó: vadi új soundcore motion+
-
Bubu79
addikt
válasz ngabor2 #49012 üzenetére
"Nem értek a lovakhoz, Apám nyulakat tartott"
Soha nem volt és nem is lesz festve a hajam - részint mert nem tetszene, részint mert mire oda jutnék, hogy takargatni kéne őszülő fürtjeimet, már az lesz a kérdés, hogy mossam, vagy fényezzem kopasz búrámat
-
Pisztillus
senior tag
válasz ngabor2 #49012 üzenetére
Bizony! És a hajszőkítésre nem is gyenge koncentrációban kell. A patikában dolgozunk a töménnyel is - csúnya dolgokra képes, ha nem oda kerül, ahová szánták. És nem véletlenül kétkeresztes. (++)
[ Szerkesztve ]
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Psychonaut
veterán
válasz Pisztillus #49015 üzenetére
-
RoyalFlush
őstag
“Mankind invented the atomic bomb, but no mouse would ever construct a mousetrap.” Albert Einstein
-
ngabor2
nagyúr
válasz Psychonaut #49016 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz RoyalFlush #49018 üzenetére
1; jaj
2; egyrészt broáf, másrészt ma már tényleg valamilyen szélsőségesen antiszociális tevékenységgel lehet kitűnniHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
zolynet
veterán
-
1010
őstag
diiiijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
venember83
nagyúr
válasz kételkedem #49020 üzenetére
A széleresztés szélsőségesen antiszociális? Akkor mindenki szélsőségesen antiszociális.
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #49024 üzenetére
és ebben mi az újdonság?
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #49024 üzenetére
Szélsőségesen antiszociális tv stúdióban az asztalra feküdni, majd mikrofont tartva az ánuszunkhoz bélgáz eregetéssel hangot adni a háttérben szóló zenei alapra. Szerintem.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
venember83
nagyúr
Hogy lehetne a legolcsóbban eljutni Whistlerbe vajon? Nem most majd az olimpiára, hanem majd nyáron. Kérném a topiklakókat, hogy vegyék komolyan eme kérdést, vigyázzanak, hogyan viccelnek, mert az álmaimat nevetik ki. Yeats után szabadon.
kételkedem: Max szánalmas vagy primitív, szvsz.
ng2: Ez így nem igaz, a Föld lakosságának jó része jól megvan a szociális burkában, persze mindig többre vágynak és nem elégedettek, de nem mindenki antiszociális. Azonban tény, hogy vagyu... izé, vannak egy páran antiszociálisak is.
[ Szerkesztve ]
-
Csabee.
nagyúr
Úgyérzem sikerült a ZH-m 3-4es lesz szerintem Megérte tanulni!
Üdv: Csabee.
-
kételkedem
addikt
válasz venember83 #49027 üzenetére
Ha ez nem a társadalomba való beilleszkedés súlyos zavara, akkor primitív vagy szánalmas. Egyébként sem ér annyi billentyű leütést, amennyit rá pazaroltunk.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
1010
őstag
-
RexpecT
addikt
-
pohár
félisten
Íííjj de jó a meccs, megyek is vissza nézni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
válasz Psychonaut #49036 üzenetére
Inkább így játszani és megkockáztatni egy 2-6-ot, mint visszahúzódni és nulla játékkal megelégedeni egy 0-2-vel. Szerintem.
-
BlacKSouL
addikt
-
pohár
félisten
válasz BlacKSouL #49038 üzenetére
Áh ha Coulibaly nem hagyja ki az a kapussal, most 4:4 lehetne
De sebaj, lesz még ennek a meccsnek visszhangja szerintem a BL-ben
Szép volt Loki!!
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
vergilx
őstag
válasz kételkedem #49017 üzenetére
én is a hidrogénperoxid-szőkítő por keverékkel gondolkoztam,vagy ha csak simán hidrogénperoxid dal csinálnánk,akkor kihullana a hajam?
-
FehérHolló
veterán
ÁÁÁÁÁÁáááááááááÁÁ!!!
Bitek úsznak gondolatfoszlányokban, és állnak össze byte-okká.
A byte-ok sorba rendeződnek és elemi üzeneteket képeznek.
Az üzenetek összefolynak, véletlen, ámbár determinisztikus sorba rendeződnek, majd a kommunikációs protokoll folyamában egyesülnek.
A rendszerterv apró darabokra törik. A darabokra pillantva azok óriásira dagadnak és lenyelik a kósza szemlélőjüket. A tudat megpróbálja generálni az összes esemény valószínű kimenetelét, fejben debugolva a programot. Hibát talál, minden ismét darabokra törik. Az elme újraalkotja a szerkezetet. A darabok óriásira dagadnak. Események kimenetelei generálódnak. Hibát talál. Darabokra. Újraalkot. Debugol. Hiba.Hát ezért nem tudok aludni ma este...
Béééé!
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
pohár
félisten
-
Hamarosan elvermelem magamat a paplan alá. Még nézem egy kicsikét a NASA tévét. Bármennyire extrém, de ezzel is az angolt gyakorlom.
Ah, micsoda csoda lenne, ha sikerülne még az űrsiklók nyugdíjazása előtt élőben látnom egy indítást. (könnybe lábadt szem)
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #49043 üzenetére
Közel végtelen ciklust szimatolok.
-
Bubu79
addikt
válasz venember83 #49046 üzenetére
Az milyen? Kvázi ciklus?
Bort, búzát, békességet, meg egy adag pálinkát is így reggel
-
Winner_hun
titán
Kb. tegnap óta csak én nem kapom ph-s maileket? Még a spam mappában sincsenek
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
RexpecT
addikt
válasz Winner_hun #49048 üzenetére
Én sem.....
-
kételkedem
addikt
válasz Bubu79 #49047 üzenetére
Pálinka nincs. Kávé volt, de nem sokat segített. Az ólomszürke idő nem kedvez a hangulatomnak. Nem befolyásol végletesen, de egy kicsit mégis. Nem tudtam rendesen megragasztani a gyerekem cipőjét. Bosszantó, hogy képtelenség elfogadható minőségű és tartósságú lábbelit kapni manapság. Szinte mindegy milyen márkát és hol veszünk. Pár hete a nejem tizenikszezer forintos Scholl papucsának ment tönkre a talpa kb 2 hónap alatt.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest