- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Aktív témák
-
pohár
félisten
válasz Vistaboy #31999 üzenetére
Hallod, ha te fiú vagy, miért van nőnemű avatarod?
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Vistaboy
veterán
Ez milyen mondatszerkezet?
Saber a kedvenc animém egyik karaktere, és ezért az az avatarom, de attól én még pasi vagyok. Csak feminista.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
pohár
félisten
válasz Vistaboy #32003 üzenetére
Hú láttam milyen szépen írtam le azt a mondatot
Éreztem hogy a kedvenced, csak úgy érdekelt
ádyz... evvan, ezt kell szeretni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
Uh bocsi, nem láttam, azt hittem aláírás
Tegnap este fele lettem, pont a Nokia 5800-ás topicban flame-eltem
-
pohár
félisten
No, nem úgy megy az
De nem lehet egyéni avatarom 2010. márciusáig, mert aszontááák a nagyok, hogy volt egy 3 napos banom politizálás miatt, amire nem is emlékszem
-
Killing
addikt
A tiedből meg nem lehet kitalálni hogy ember vagy állat vagy. (Nem rosszra gondolni!)
Ha durvának találod akkor bocsánat.
pohár:Bakker,akkor nekem soha nem lehet egyéni avatarom?[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
zolynet
veterán
kicsit leégtem a velencei-tónál, remek kis nap volt, ez csak ismételgetni kellene a nyáron
Life is too short to stay stock!
-
bolondember
MODERÁTOR
na, ma a lidliben leesett az állam...
állok a pénztárnál sorba, egyszercsak hallom deréktájban a mantrát: "mennyenarréb, mennyenarréb,mennyenarréb,mennyenarréb,mennyenarréb,mennyenarréb (...)"
Persze, karomra akasztott teli kosár egyik kezemben, mappa, könyv a másikban, alapvetőleg se kis méretem köbö széltében is a duplája a szokásosnak.arrébb lépek (persze jól bokán rúgva az acél kosártartó keretet - és meglátom az egynegyven magas kis roma nőt, morogva odamegy a gyerekeihez (3) és félhangosan: "milyenek már ezek a magyarok!" felsóhajtással fűszerezve.
kicsit leblokkoltam - azt hittem akinek a magyar az anyanyelve, Magyarországon lakik az magyar mindenképpen.
most vagy én tévedtem, vagy a nő.
vagy... NA ebbe nem akarok belegondolni.... Soha nem magyaroztak még le (punk, bunkó, piromániás, meleg, zsidó, metálpatkány - és még pár más; ezek voltam mind)...
Amúgy a szerepjáték jó volt...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
kételkedem
addikt
válasz zolynet #32018 üzenetére
Kicsit leégtem a Smaragdvölgynél "remek kis nap volt, ez csak ismételgetni kellene a nyáron"
a béka megnézi a barátja torkát, miért piros
völgyben
gyerek, víz, hegyekHa igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
pohár
félisten
válasz bolondember #32021 üzenetére
Száund?
Nekem elég húzós lesz ez a hónap, soksoksok buli
Júli 10-11-12 PH tali ,júli 15. RIO, júli 27-28-29-30-31 RIO Fest
Csak győzzem pénzzel...GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
zolynet
veterán
válasz kételkedem #32020 üzenetére
az is szép
kígyós erős, itt méhek voltak, ill egy k*va nagy bogárBE: mindenképp
-
tildy
nagyúr
válasz bolondember #32019 üzenetére
PEdig ha tudná, hogy magát az örsögöt látta Vagy a halált.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
ngabor2
nagyúr
válasz bolondember #32024 üzenetére
most képzeld el, ha nem bolond lennél, hanem vak, akkor levernéd...
meghívtak egy kínai büfébe kajálni. a kis adag 2x akkora, mint amiket alapállapotban enni szoktam. és nagyon finom. különösen a bambuszos-gombás csirke ízlett, csak sajnos nem sikerült megtudnom, hogy milyen gomba van benne. shii-take-ra tippelek, de már rég ettem. biztos, hogy nem csiperke, mert a kalap teteje fekete volt, a lemezek viszont fehérek. csiperkénél ez fordítva van.
asszem egy darabig innen fogom vinni a kajámat, egy kis adag (~600ft) 2 napra elég ebédre.
-
pohár
félisten
válasz bolondember #32024 üzenetére
Fffúúú degeci vagy...
Nincs ellene valami gyógyszer?
ngabor... hol ez a kajálda? Holnap ott eszek feltétlen
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz bolondember #32028 üzenetére
Hú akkor megnyugodtam, nem bírtam volna elviselni ha maradandó sérülést szerzel egy ilyen szörnyű roham alatt...
-
Tim82
félisten
Jut eszembe, kívánt már valaki ma boldog születésnapot a Mikulásnak?
Boldog születésnapot neki!
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
ngabor2
nagyúr
csapó-rákóczi sarok (pontosabban a csapón), a meteor hamburgeres mellett. most nyílt. Kaga kínai büfé.
a kis adag 1 köret + 2 feltét. jelenleg csak csirkéjük van, de abból sokféle. alig tudtam választani
rizzsel 590, tésztával 650 a kis menü. +1 feltét általában +100ft. imho nagyon megéri.
-
venember83
nagyúr
Na ne, nem létezik! A Mikulásnak nincsen kora. Ő mindig is létezett s mindig is létezni fog.
Prohardveres földi helytartójának viszont még sok-sok boldog születésnapot kívánok!
-
ngabor2
nagyúr
válasz venember83 #32033 üzenetére
kora nincs, de boldog szülinapja van. gratula neki, és legalább még ennyit egészségben, jó erőben.
-
pohár
félisten
válasz ngabor2 #32032 üzenetére
Nah akkor rendesen bekajolok holnap
Amúgyis csak csirkét ennék, köszi a tájékoztatást!Happy birthday Race!
[ Szerkesztve ]
-
zolynet
veterán
válasz Pisztillus #32034 üzenetére
+1bulldog születésnapi köszöntést az öregnek
-
rarri
senior tag
Én is , én is ! Boldog Születésnapot Kívánok !
[ Szerkesztve ]
Vendégek vagyunk a Földön .S ha vendégségbe jöttünk, legyen ajándék az életünk.:-) / Gil /
-
kételkedem
addikt
válasz Pisztillus #32034 üzenetére
Itt kell sorszámot kérni a csatlakozáshoz?
Boldog szülinapot Race!
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
pohár
félisten
válasz ngabor2 #32040 üzenetére
Aztarohadt!
Még jó sokáig vannak nyitva, de gondolom akkor már alig van valami...Amúgy olyan fél 2 körül megyünk, akkor érek be Debrecenbe
-
Bubu79
addikt
Ezúton is szeretném csókoltatni a kedves kis segítőjét, Hópelyhecskét - Neki pediglen Boldog Születésnapot
Bár úgysem nézi meg, mert tecső
Mackók egymás mellett
A vizuális sokkért, amit a kétlábon álló okoz, ÉKE
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
Bubu79
addikt
Pedig nem - csak jó volt a fotós ( sőt, inkább híztam, vagy mi )
108kg, tömör izom és csont - a zsír alatt
[ Szerkesztve ]
"In the mist | dark figures move and twist | was all this for real | or just some kind of hell | 6-6-6 the Number of the Beast | Hell and fire was spawned to be released" - Iron Maiden: The Number of the Beast
-
pohár
félisten
Mivel minden vadasparkban és állatkertben ki van téve a tábla:
'Medvéket etetni tilos!'
-
-
Bubu79
addikt
183cm
Pár napja mértem szobamérleggel ( első számú közellenség ), melóban régen jártam már, de az ottani hiteles is hasonló értéket szokott mutani, úgyhogy annyi az
Bár ha jól belegondolok, a rőzse megint ritkult cseppet a fejemen, úgyhogy még az is lehet, hogy tényleg karcsúbbnak tűnök
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest