Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nonner

    tag

    Lassan aktuális lesz a régi Pana G30-as plazmám cseréje, amit nagyon szeretek.
    Örömmel láttam, hogy most a Black Friday akcióban az "55-ös LG CX és a Pana HZ980 is beszerezhető volt kb 400e Ft-ért, talán csökkennek már az OLEd árak.
    A CX mozgásmegjelenítése és felskálázása milyen, mik a tapasztalatok, mennyire kompromisszumos? A Pana HZ980 mozgásmegjelenítése nem az igazi, külföldi tesztekben olvastam, hogy még a GZ950 is jobb volt ezen a téren, itt valamit kispóroltak.
    A HZ1000 ezen a téren sokkal jobb, csak a hangrendszerben gyengébb a HZ 1500-nál, tudásban, panelben ugyanaz a két modell? Mik vele a tapasztalatok? Magyar Panasonic oldalon nincs is fent...

    Pana felé húznék, csak ezek már árban annyival drágábbak...
    Nálam a játék egyáltalán nem számít, nagyrészt házimozira használnám (kevés tv adás), 4K, HDR anyagok, sok gyári BD lemez, OPPO BDP203-as lejátszóval, ill, Full HD és régi SD anyagok lejátszása, felskálázása.
    Számít még természetesen a garancia és a gyárilag telepített filmes alkalmazások pl Netflix, HBO GO, majd Disney, ill komolyabb médialejátszó telepítésének a lehetősége, mivel ebben a tv-k, főleg a Pana nem szokott remekelni és sajnos már az OPPO-ra sincs frissítés.

    Egyenlőre marad a várakozás és egy kifutó modellre lecsapás néhány hónapon belül.

    Szerintem most az "55-ös HZ2000 Pana atomvétel volt 750-ért, akinek volt rá kerete.

    A jövő évi LG és Pana OLED TV-kről van már valami információ, miben nyújtanak újat?

Új hozzászólás Aktív témák