Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Fisha #38051 üzenetére

    Vannak olyan lejátszók (inkább lemezes), amiken 2 HDMI port van, az egyik külön az AVR-nek dedikálva. A PC VGA-kon általában ~4 port van (~1$ egy DP->HDMI vagy DVI-HDMI passzív adapter), és vannak aktív HDMI spiletter/switch-ek (ez már drága, ~200$, de adott AVR-hez képest relatívan még mindig megfizethető lehet), ami a bemenő jelből 2 kimenő jelet csinál (akár úgy, hogy a HDCP 2.x is megmarad a lejátszó és TV közt úgy, hogy az AVR csak 1.x-es, de a HD hangot, amit ismer, azt megkapja, szóval mehet az UHD HDR filmezés a HDMI 1.3-as AVR-el is TruHD/DTS-HD erejéig).

    (#38053) Fisha - Nem, nem nem... mert az már olyan gyors, hogy visszafelé pörgeti az időt maga körül, így minden színész/nő megfiatalodik, mire te nézed.

    rothfb - Azt amúgy tudod, hogy mikor 60fps anyagot nézel, az IFC továbbra is aktív, és 120fps-re interpolál?

    (#38054) Robi BALBOA - Az nekem OK, hogy neked tetszik, csak nem látom értelmét, hogy összehasonlítsd az egyes formátumokat úgy, ha közben eltérő módon vannak hozzájuk beállítva a képmódok.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák