Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz alaves #28143 üzenetére

    Gondold végig, hogy ahhoz vagy sokkal több időn át (napok, akár hetek) tartó és intenzív terhelés (a készülék folyamatosan jelentős áramot venne fel, így hőt adna le, avagy állandóan meleg lenne), vagy elméletben esetleg valamilyen rövid de erős sokkhatás (pl. rövid időre nagy túlfeszültség) kéne.
    Előbbit látjuk, hogy viszonylag gyors és szinte semmi hőt nem termel (és nem is világít, csak pár másodpercig). A "sokkot" pedig azért is zárnám ki, mert az kiszámíthatatlannak tűnik (nehéz elképzelni, hogy egy pár másodperces túlfeszültséggel pontosan az eltervezett módon és mértékben károsítsanak egy-egy al-pixelt, el se akarnám hinni, hogy ha ezt otthoni környezetben meg tudnák csinálni úgy, hogy nem döglenének meg random a pixelek) és szerintem annak is lenne jele (erős fény felvillanás, vagy ilyesmi).
    Ha mégis okoz valami problémát, az szerintem nem a kijelző fizikai károsodása lesz (hanem olyasmik, mint az egyetlen ismert "téglalap hiba", amiről szintén tudjuk, hogy egyetlen futtatás is elég, nem a funkció túlzott használata hozza elő).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák