Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rothfb

    veterán

    válasz daneel_hu #27952 üzenetére

    Legyen mondjuk 30000. Ezzel az erővel találgathatunk is. De az sem sok, ha azt veszem hány ember él az országban. Esetleg hány család van. Egyben majdnem biztos vagyok, az össz ember vagy családmennyiséghez képest 10% alatt van azon családok száma, akiknek oledjük van az összes családhoz képest. Hogy aztán ebből mennyi jut más márkákra az LG-n kívül, megsaccolni sem merem. Tökéletesen teljesen felesleges ezen meditálni, max azt lehet kijelenteni, hogy a legtöbb LG. Ráadásul akik oledet vesznek azoknak is elenyésző %-a nézett utána, pontosan mit is vesz szerintem. 10-ből 9 azt sem tudja, mi az az oled. Csak azt, hogy szép a képe. Plusz 10-ből 10 boltban LG oled van kirakva, ez pedig Magyarország, ahol meglátják és megveszik, ahelyett, hogy egyáltalán utána néznének.
    Egyet akarok kihozni az egészből. Egyáltalán nem azért van több LG, mert az jobb is. Szélesebb az eladói bázisa. Legalábbis ebben a picike kis országban. Mert amint kilépünk ebből a kis miliőből, máris egyáltalán nem biztos, hogy más tehetősebb országban is az LG fog több oledet eladni, pedig ugye a panelt ő adja.
    Felesleges tudom válaszolgatnom, mert egy kis ország árérzékeny vásárlói bázisával kommunikálok, akik egy összvissz kb 100-200 tagból álló oled fórumba írogatnak és képzelik, hogy Magyarországból és az LG-ből, b7-b8, c8 esetleg e8-ból áll a világ.
    Kicsit tágabban kellene gondolkodni. Persze mindenki védi, amibe beruházott, de a kép szerintem ennél árnyaltabb.
    És nem vagyok LG ellenes, Pro-t is megkértem, hogy fejezze be, mert nincs értelme szídni az LG-seket. Örüljön, örüljünk, hogy nekünk nincs problémánk a tévéinkkel.
    Ezt tanácsolom mindenkinek itt a fórumon is.😉

Új hozzászólás Aktív témák