Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz dh66e #21749 üzenetére

    Igen... Köszönöm, hogy közbeszóltál.

    Sajnos vagy sem, de túl nagyra nőtt már ez a topic (például állandó, és potenciális új látogatók számában, kategórián belüli népszerűségben) ahhoz, hogy mindenki kötetlenül teljesen otthon érezhesse magát, főleg ha a témától nagyon eltérő kérdésekről zajlik messzemenő társalgás, de kiváltképp, ha csak az alkalmi "baráti élcelődés" lenne a cél (ezektől durvább dolgok nyilván eddig sem férhettek meg az általános irányelvek miatt). Nem vagyunk már olyan szűk kis társaság, mint néhány éve.

    Aki ismer a fórumról, tudja hogy nem vagyok sem vasöklű, sem bürokrata, de okkal vállaltam el a topicgazda szerepét és ehhez szükség szerint hozzá fog tartozni az esetleges OFF-topic szálak berekesztése, komolyabb problémák moderátorok felé jelzése, stb.

    Szóval tömören, ahogy dh66e is írta: próbáljunk meg mától kicsit tradicionálisabb szakmai topic-ot faragni magunkból. Ne riasszuk el az új érdeklődőket (de persze tartsuk meg a régieket is).

    ----

    Ezúttal ajánlom inkább mindenki figyelmébe a friss téma-összefoglalónkat (klikk ott fent!), és várom a hozzá kapcsolódó javaslatokat (mivel még folyamatos fésülgetés és feltöltés alatt áll). :K

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák