Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bdanyy
addikt
válasz
Xenophobermn #19944 üzenetére
Szia!
Galaxy watch 4 szerintem ilyen.
Képek a tárhelyről
Ha kapsz valami üzenetben fotót, ami az értesítésben is képként jelenik meg, akkor azt is látod.
Vannak appok amikkel szöveges dokumentumot tudsz olvasni az órán, például Documents for wear os -
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Huawei Mate 20 pro-hoz milyen esim képes órát lehet csatlakoztatni? Főleg a hívások (telefon bt hatótávján kívül) meg mobilfizetés miatt. Nekem galaxy watch 4 van, de azt csak hackelve lehet (ha egyáltalán lehet), viszont valami olyat kéne ajánlanom ismerősnek ami megy gyárilag is vele.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Ismerős kért meg rá, hogy segítsek találni egy olyan órát, ami akkor is jelezze a hívást, ha nincs a telefonja nála. Nekem a galaxy watch 4 megkapja lten illetve wifin az értesítéseket, de a hívást csak akkor jelzi, ha btn kapcsolódik a telefonhoz. Erre van esetleg valami app?
Alternatívának szerintem még az is megoldás lehet, hogy az órában lévő számra irányítsuk át a hívást, ha a mobilon nem veszi fel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest