Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Szinte éreztem, hogy zárva lesz a ladás topik... De ennek most ez a rendje.
De elmondhatom, hogy ugyanolyan szarul vagyok, csak közbe még belázasodtam, elmondhatom, hogy amit ma tanultam közgázra azt cseszhettem, mert egyik se volt benne (k***a elszámolási mátrix, szívtam vele, és nem az volt).elmondhatom továbbá, hogy a közgáz érettségin majdnem elaludtam, mert éjszaka a köhögés miatt nem tudtam aludni, és folyt az orrom meg a nyálam (újjabban nyáladzok este. Vagy nem vagyok komplett, vagy valamire ki vagyok éhezve). elmondhatom továbbá, hogy hívott egy olyan személy majdnem egy órája, aki mindennél fontosabb az életemben. És elmondhatom továbbá, hogy tavaj ilyenkor már tiszta ideg voltam Fém úr közeledtének a tudatával.
Továbbá elmondhatom, hogy a tervezett 6 írásbeli helyett 7 lesz, és azt is elmondhatom, hogy egy utolsó barom voltam, hogy jelentkeztem az infó-közgáz kombóra. Tovább elmondhatom, hogy van több mint 1 hónapom a szóbeliig, mert 29-én szóbelizek, és aznap kapom ki a rekedtségi bizonyítványt, márha kapok.
Továbbá elmondhatom, hogy gyakran ismétlem a szavakat
Bazsesz helyzetképe, 2005. május 20. 22:57
A hirdetést Bazsesz fizette...
Aktív témák
- GTA V
- Hello Leo: véget ér a Starlink egyeduralma
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arch Linux
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Revel Performa3 5.1 szett + Primare SPA23
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Új Dobozos Dell Latitude 3450 Laptop 14" -40% i7-1355U 16GB/256GB SSD NVIDIA MX570A 2GB FHD
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- DDR5 Gamer PC - i5 14400f, RTX 3070 Ti, 1 TB SSD, Z 790-S Wifi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4682
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest