- OLED TV topic
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autóhifi
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Szinte éreztem, hogy zárva lesz a ladás topik... De ennek most ez a rendje.
De elmondhatom, hogy ugyanolyan szarul vagyok, csak közbe még belázasodtam, elmondhatom, hogy amit ma tanultam közgázra azt cseszhettem, mert egyik se volt benne (k***a elszámolási mátrix, szívtam vele, és nem az volt).elmondhatom továbbá, hogy a közgáz érettségin majdnem elaludtam, mert éjszaka a köhögés miatt nem tudtam aludni, és folyt az orrom meg a nyálam (újjabban nyáladzok este. Vagy nem vagyok komplett, vagy valamire ki vagyok éhezve). elmondhatom továbbá, hogy hívott egy olyan személy majdnem egy órája, aki mindennél fontosabb az életemben. És elmondhatom továbbá, hogy tavaj ilyenkor már tiszta ideg voltam Fém úr közeledtének a tudatával.
Továbbá elmondhatom, hogy a tervezett 6 írásbeli helyett 7 lesz, és azt is elmondhatom, hogy egy utolsó barom voltam, hogy jelentkeztem az infó-közgáz kombóra. Tovább elmondhatom, hogy van több mint 1 hónapom a szóbeliig, mert 29-én szóbelizek, és aznap kapom ki a rekedtségi bizonyítványt, márha kapok.
Továbbá elmondhatom, hogy gyakran ismétlem a szavakat
Bazsesz helyzetképe, 2005. május 20. 22:57
A hirdetést Bazsesz fizette...
Aktív témák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- bambano: Bambanő háza tája
- OLED TV topic
- Horgász topik
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Apple iMac 21,5" 2015 Late / 8GB DDR3 / 1TB HDD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- Corsair Water RGB PC - Aorus Z390, i9 9900k, 32Gb RGB PRO, 2080 Super, 1Tb M2, WiFi - Windows 11
- Samsung Galaxy S25 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 1,i7-10850H,32 gb,512 gb
- Beszámítás! Lenovo LOQ 17IRX10 FHD Gamer notebook - i7 13650HX 24GB DDR5 1TB SSD RTX 5050 8GB
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Natural Titanium használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Kingston hyperX fury 8GB kit 2400mhz
- Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD - i5-13420H - 32GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - 1+ év gari - MAGYAR
- Apple iMac 27" 5K 2015 Late / 16GB DDR3 / 512 GB SSD / Bill+Egér 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest