- Azonnali fotós kérdések órája
- OLED TV topic
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Táp is jár a Chieftec helytakarékos mikrotornyához
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Bazsesz
őstag
Szinte éreztem, hogy zárva lesz a ladás topik... De ennek most ez a rendje.
De elmondhatom, hogy ugyanolyan szarul vagyok, csak közbe még belázasodtam, elmondhatom, hogy amit ma tanultam közgázra azt cseszhettem, mert egyik se volt benne (k***a elszámolási mátrix, szívtam vele, és nem az volt).elmondhatom továbbá, hogy a közgáz érettségin majdnem elaludtam, mert éjszaka a köhögés miatt nem tudtam aludni, és folyt az orrom meg a nyálam (újjabban nyáladzok este. Vagy nem vagyok komplett, vagy valamire ki vagyok éhezve). elmondhatom továbbá, hogy hívott egy olyan személy majdnem egy órája, aki mindennél fontosabb az életemben. És elmondhatom továbbá, hogy tavaj ilyenkor már tiszta ideg voltam Fém úr közeledtének a tudatával.
Továbbá elmondhatom, hogy a tervezett 6 írásbeli helyett 7 lesz, és azt is elmondhatom, hogy egy utolsó barom voltam, hogy jelentkeztem az infó-közgáz kombóra. Tovább elmondhatom, hogy van több mint 1 hónapom a szóbeliig, mert 29-én szóbelizek, és aznap kapom ki a rekedtségi bizonyítványt, márha kapok.
Továbbá elmondhatom, hogy gyakran ismétlem a szavakat
Bazsesz helyzetképe, 2005. május 20. 22:57
A hirdetést Bazsesz fizette...
Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- AliExpress tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GAMING PC! Ryzen 7600X / RX 7800 XT / 32GB DDR5 / 512GB NVMe / 700w! BeszámítOK
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4770K / GTX 1060 6GB /16GB RAM /250SSD + 500GB SSHD
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4307, 100% Akksi
- Asrock Challenger RX 9070 XT // Felbontott // Számla // Garancia //
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest