- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- Egységesebb USB-s képességeket szeretne a notebookokon a Microsoft
- 3320 MHz-ig skálázódnak az XFX Radeon RX 9060 XT kártyái
- Elegáns és igen kompakt NVIDIA Blackwell VGA-t villantott az MSI
- Szinte megfizethetetlenül magas lesz a TSMC A14-es node-jának ára
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen joysticket vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ViZion
félisten
Szép lett, hang meg nincs a céges gépen
-
dqdb
nagyúr
A Gateron és a Gaote két teljesen különböző cég.
A Gaote és az Outemu ugyanaz, az utóbbi az előbbi márkaneve.
A Gateron eléggé erős a gyártásminőség terén, konzisztensen képesek ugyanazt nagy mennyiségben gyártani, valamint megrendelésre egyedi konfigurációkat is rugalmasabban legyártanak neked. Outemu esetében sokkal nagyobb a szórás batchek között/batchen belül.
Az Outemu erős a Cherry MX kváziszabványtól eltérésben, mint például sokáig a jóval vékonyabb lábak, amelyeket képesek egyes hotswap socketek letépni.
Ha minél olcsóbban kell halkított kapcsoló, akkor Outemu a válasz, amúgy körülbelül minden más kérdésre Gateron lesz.
-
pengwin
addikt
Nekem egy Outemu alacsony profilú billentyűzetem van már több, mint egy éve, napi 6-8 óra használattal. Semmi baja, pedig ez egy nagyon olcsó darab (a Redragon TL84 egy változata - hotswap, tri-mode és ISO kiosztású, csak sajnos már nem kapható).
A Nuphy az enyémnél egy sokkal magasabb minőséget képvisel, ahogy a Gaote/Gateron switchek is az Outemu LP-kkel szemben.
-
Hát az Air75 V2, amiben a NuPhy x Gateron 2.0-ás Cowberry van az nincs fél éves, szóval gyakorlati tapasztalatom nem sok van vele jelenleg. Problémát nem tapasztaltam velük valamint a neten sem nagyon találtam negatív kritikákat arról a kapcsoló családról.
A jelen cikkben szereplő 3-0-val sok tapasztalatom nem volt (gyakorlatilag 0), mert 1 hét után már építettem is át a Kick75-öt high profile-ra, low profile módban pedig nem is használtam.
Ugyanakkor tervben van az új Air75 V3 berendelése, amiben elvileg az említett 3.0-ás low profile Gateronok lesznek, de arról leghamarabb szerintem augusztus közepén/végén fogok tudni érdemi infót adni.
Nagyon remélem amúgy, hogy ezzel megreformálódik az LP switch-ek helyzete és minden gyártó végre tényleg ugyanazt a kialakítás és láb kiosztást fogja alkalmazni.
-
7
addikt
A switchek jópofák, de kíváncsi lennék, hogy mennyivel strapabíróbbak mondjuk a Chocoknál, ha már egyszer mindketten a lowpro fronton alkotnak.
A legnagyobb szomorúságom a jelenlegi corne-ommal pont a Choc switch: nagyon élem, hogy low profile, nem is akarnék ezen vátoztatni, de érzésre hamarabb megadja magát a Cherry MX-nél; gondolom részben a mérete miatt is. Épp emiatt figyelem időnként kíváncsian, hogy mi zajlik még low pro fronton.
-
Hát igen ez egy feneketlen téma. A világ összes pénzét el lehet költeni adott esetben.
Most épp azon agyalok, hogy próba céljából milyen switch-eket rendeljek meg, pedig gyakorlatilag semmi értelme nincs, hiszen a mostani build minden szempontból tökéletes számomra.
De ugye a kíváncsiság nagy úr.
Billentyűzet témában a tudásomhoz mérten szívesen segítek.
Ugyanakkor, ha kicsit bővebb tájékoztatást szeretnél, akkor ugye ott a "Milyen billentyűzetet vegyek?" topic, bár ott már nagyon elment a téma nagyon hardcore billentyűzet építési irányba, ami nem baj, sőt épp ellenkezőleg, elég sokat lehet ott tanulni.
Synthwave egy "szent őrült". -
válasz
Evil Snowman #1 üzenetére
Ez rosszabb mint az egérbuzéria
Majd lehet kereslek bill témában. -
Esetleges elírás vagy nyelvtani hiba esetén kérlek PÜ-ben jelezzétek azt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Reklámblokkolók topikja
- Nintendo Switch 2
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Keresek ROG Ally X-et.
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest