- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nxswitch
senior tag
válasz Alexios #30502 üzenetére
Attól függ mit jelent a felújítás. Ha nem csinálnak új modelleket, csak részletesebbé teszik és újra textúrázzák, és új menüt kap és ennyi a felújítás, akkor sokkal kevesebb munka és kevesebbért is adhatják.
De ez csak az én véleményem, év végéig úgy is kiderül lesz-e belőle valami és milyen formában.
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz nxswitch #30503 üzenetére
Nintendoról beszélünk, akik akcióban sem mennek 40$ alá a saját játékaiknál, szerintem tök fölösleges 60 alá várni bármilyen játékot is tőlük(jött egyáltalán ki switchre Nintendo készítésű játék 60$ alatt?)
Azért nem fogják olcsóbban adni, mert ennyiért is úgyis megveszik, ha kevesebb munka van vele, annál jobb, még több profit.De amúgy eleve fake az egész, redditen volt is poszt róla honnan ollózták össze a plakátot stb, az eredeti pletyka pedig egy 3d mario collectionről szólt
[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz hadam98 #30506 üzenetére
Apróhirdetésekről beszélünk, nem boltokról. Nézd meg az illető profilját, illetve hogy hány pozitív vélemény van róluk, volt-e negatív, stb. Őszintén szólva azt sem teljesen értem, hogy mi a félelmeid pontos forrása - attól tartasz, hogy nem azt a játékot kapod, amit rendeltél?
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Kai_Rong
senior tag
válasz hadam98 #30508 üzenetére
Ezt majd az összefoglalóban módosítani kellene, mert nagyjából egy 0.1% valószínűségű risket nagyítunk fel, legalábbis az itthoni viszonylatban. Ha valaki mókolni akar, az más forrásból teszi jellemzően - kis pénz, kis foci, ugye Külföldi oldalakról rendelt, gyanúsan olcsó cartridge esetében van némi kockázata, de nem jellemző.
Röviden: ne aggódj emiatt, nyugodtan vehetsz használt játékokat innen az apróról. Ha minimalizálni akarod a risket, akkor az online multiplayes játékokat ne vedd használtan.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
MODERÁTOR
-
musmus
újonc
Sziasztok! Március végén lettem Switch tulajdonos. Elmúlt napokban (egészen pontosan 4 napja tapasztaltam először) ha handheld módban használtam a konzolt, egyszer-egyszer zörgő hangot hallottam a ventilátorból (mintha beragadt volna valami). De ez a jelenség általában max. fél percig tart, aztán abbamarad. Ma eddig kétszer jött elő, pedig azelőtt egy nap csak egyszer mutatkozott a zaj. Találkozott már valaki ilyesmivel? Ha igen, lehet valamiféle "házi módszerrel" kezelni? Előre is köszi.
-
nxswitch
senior tag
Kingdom Hearts: Melody Of Memory Announced For Switch, Launches This Year
A brand new rhythm action gameAmikor azt mondtam, hogy csak KH hiányzik a konzolról akkor nem erre gondoltam...
-
MODERÁTOR
ATTN Star Wars Episode l: Racer Fans!!!
We are slated to release on both Nintendo Switch and PS4 on June 23rd.
Thank you for your continued support, .gifs, and kind comments as we've worked on this release.
🏁We'll see you on the racetracks.🏁
@maryllio (PS4 TG)Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
törölt tag
A Syberia egész komoly leárazást kapott: az 1. rész 5 euro, a 2. rész pedig csak 1,5 euro. Szuper, régi vágású kaland játék, akinek anno kimaradt, vagy nosztalgiázni szeretne, itt a lehetőség
-
törölt tag
Tegnap megjelent az eshopban egy ugrálóköteles játék, a Jump Rope Challenge.
Szeptember végéig ingyenes. Ránézésre egyszerű, mint a faék de aki mozogni szeretne, és lemaradt a Ring Fit-ről, az tehet vele egy próbát -
MasterMark
titán
Nincs semmilyen Metroid switchre?
Azt tudom, hogy a Prime 4 készül egy ideje, de a régiek esetleg várhatóak?
Switch Tax
-
törölt tag
válasz MasterMark #30524 üzenetére
Még nincs, csak a NES és SNES részek játszhatóak online előfizuval.
Pletykák vannak. Elvileg jön a Prime trilogy, erre azt írták, már júniusban megjelenhet, de eddig nincs hír róla. Illetve egy régebbi 2D-s rész remake-je is készülhet. De semmi hivatalos bejelentés nem volt még. -
Quinine911
aktív tag
Én az Urban Trials: Playground triál mocis játékon gondolkodom. 1.5 Euró most keményen.
Meg a When Ski Lifts Go Wrong -on, az is szintén másfél euró.Valakinek bármelyikkel tapasztalata, hogy érdemes-e? THX!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
agyhalottak
tag
válasz MasterMark #30524 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy nincs a nyitójátékok között.
Ez van, addig marad az Ori
Ps5 + Xbo + Switch = R e L a X
-
nxswitch
senior tag
New Pokémon Snap coming soon.
Pokémon Café Mix okos telefonokra + switch hamarosan.
Pokémon Smile esetleg, ha valaki fogmosás közben szeretne pokémonokat fogni.
24-én új Pokémon Project bejelentés.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
Árkád média márkt van ring fit 35000 XD konzolokszervizénél eeeefogyott nahh pokemont szeretjük, bár máriót is reméljük használható cuccot dobnak piacra, fogmosás közben nem terveztem pokémont fogni (wczés közben sem akarok dittót fogni ) vannak gondok
[ Szerkesztve ]
-
nxswitch
senior tag
válasz #09990144 #30532 üzenetére
Igen, olvastam. De gyakorlatilag bármi lehet. Nekem fura lenne, ha idén is kapnánk még egy RPG pokémon játékot a 2 dlc mellett. Egy Detektív Pikachu is van még készülőben, arról sem tudunk még semmit.
Pokémon Snap-et miért szeretik ennyire? Nekem unalmasnak tűnik fényképezgetni.
[ Szerkesztve ]
-
bb.bocs
őstag
válasz Scholes9 #30530 üzenetére
hát én totál 0 vagyok semmi izom semmi mozgás stb... koronán túl vagyok, még pihenni kéne, de kipróbáltam 2 percre, hát azt hittem összesz.rom magamat , ezt a ringet összenyomni széthúzni, hát be.sok közben fussá megjegyzem helyigényes idővel majd,nem tudom hogyan oldom meg na mind1, át kell majd mennem a nagyszobába akkor ha ezzel akarok játszani anno volt a fittness boxing, azzal játszottam kicsit, az is fárasztó volt,de ezt még nyomkodni is itt áh egy konzolnál mozogjál, hová jut a világ mondjuk az ötlet jó, és totál észrevétlenül 93* nyomtam össze, de közölte hogy 49% és nagyon lájtosan csináltam (jah igen,hogyne ) pihi tovább, majd egy hónap múlva esetleg újra próba ha már tényleg minden okés lesz aki venni készül készüljön arra hogy ha nincsen formában szenvedős lesz de láttam ugye valaki itt linkelte talán hogy milyen okossággal lehet pl mario kartozni vele nagyon beteg
-
hadam98
senior tag
Sziasztok
A Nintendo Switch Lite már a jobb akkumulátor üzemidővel jött ki? Nincs belőle 2 verzió mint a simából? Mert edigitalról rendeltem egy Lite konzolt nem ám a kevesebb üzemidőt kapom
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
válasz MasterMark #30537 üzenetére
Akkor ebből a Lite-ból csak egy verzió jött ki?
Nem értem miért tettek bele kisebb aksit.
Ez a Ring Fit jó drága, 35 a MediaMarktba... Ennyire jó?[ Szerkesztve ]
-
Norb79
őstag
válasz hadam98 #30538 üzenetére
Hogy könnyebb legyen, és kényelmesebb legyen kézben tartani hosszabb távon. Nekem van mindkét gép (első verziós sima, és lite is, egyik a fiamnak, másik a lányomnak), és nekem pl a fiam sima switchét kényelmetlen sokáig kézben tartani, míg a lite-al nincs ilyen gond. De ez szubjektív nyilván, fiam simán kézben tartja akármennyi időt, amennyit engedem.
-
daniiel09
tag
Épp most rendeltem egy nagyobb memóriakártyát, régit már kinőttem. A kérdésem az lenne, mi a legegyszerűbb módja, hogy átmásoljak mindent? Működni fog ha PCn másolom, vagy mindenképp újra kell tölteni amik rajt voltak?
-
hadam98
senior tag
válasz Alexios #30541 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Igazából már van Switch-em, nemrég vettem meg a simát ami a hosszabb üzemidős, csak kellett egy Lite is, hogy tudjunk multiban játszani ketten
Lite remélem legkésőbb itt lesz hétfőre.
A Ring Fitet a rendes Switchez venném, csak az a 35 kicsit húzós érte. Megéri azt az árat? Tartalmas?
Még egy kérdés: Kezdő Switch tulajdonos vagyok, most, hogy két konzolom lesz így mindenképp meg kell venni a másik Switchre is a játékot, hogy tudjunk két konzolról együtt játszani? -
ooooobi
senior tag
-
Quinine911
aktív tag
válasz Quinine911 #30526 üzenetére
Erre vki? Van bárkinek vmelyikkel tapasztalata? Thx
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Sirandrish
Topikgazda
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #30549 üzenetére
Én N64en is elvoltam vele. Főleg hogy sok-sok titkos cucc volt a pályákon, így volt mire újrakezdeni. Most ugyanez Joy conokkal, sokkal szebb grafikával, én nagyon adom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Napelem
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest