- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz Chris Kiki #30050 üzenetére
Telekom, és IPv6 tudtommal nincs.
-
Chris Kiki
senior tag
-
tboldi
nagyúr
válasz Chris Kiki #30052 üzenetére
Köszi!
Még majd nyomozok, de előbb vacsi.
-
KisTücsök
addikt
Ki akarom a mem kártyát cserélni nagyobbra. Ami adat van rajta jelenleg, azt csak úgy egyszerűen átmásolom pc-n keresztül működni fog? Igazából csak a mentések lenne a lényeg, de nem látom sehol, h hol írná, h minek a mentése hol van.
-
MasterMark
titán
válasz Chris Kiki #30050 üzenetére
IPv6 ilyet nem "okoz".
Legalábbis önmagában nem. Az lehet esetleg gond, ha csak IPv6 címe van, és sehogy nincs megoldva az IPv4-es címek elérése.
Switch Tax
-
tboldi
nagyúr
válasz MasterMark #30056 üzenetére
Csak v4-em van, v6 nincs. Majd
holnapma telefonálok az ügyfélszolgálatnak, hogy ne legyek NAT-olva, mert a tűzfal teljes kikapcsolása sem oldotta meg a problémát.Viszont a mobilnetet megosztva most sikerült elérnem a célomat.
[ Szerkesztve ]
-
hadam98
senior tag
Ajánlom a Game Park mellett a Konzol Stúdiót.
Nagyon gyorsak, eddig nem csalódtam. -
nxswitch
senior tag
KSZ-től a tegnapelőtt rendelt joy-con ma reggel megjött.
-
Kai_Rong
senior tag
Engem ma hívott a Platinum, hogy nekem még jut a Xenoblade Collector's Editionből, de ők is kevesebbet kaptak, mint amit korábban kommunikáltak feléjük... Van, aki rám egy másfél órára nyomott rá az előrendelés gombra, és már nem jutott.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
petymek
senior tag
Lehet már tudni valamit, egy esetleges direct, vagy más nagyobb rendezvényről, komolyabb bejelentésekkel?
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
petymek
senior tag
Hát ez nem túl bíztató Nem követtem az eseményeket mostanában, valami említésre méltó mostanában megjelent/megjelenő game van, ami az iskolai nyári szünetre jó rész időtöltés lenne?
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
nxswitch
senior tag
-
ojoba1
csendes tag
Platinumból hívtak, hogy a normál Xenoblade megrendelésem csak kedden fog megérkezni hozzám mivel a határon késett a szállítmány Ez most kicsit fáj, marad a Persona 5 a hétvégén.
-
ojoba1
csendes tag
válasz Kis Samurai #30074 üzenetére
Én április 30-án Én kimaradok az első körből
-
nxswitch
senior tag
Alzánál "Lefoglalva" állapotú lett Várható helyett. Nem tudom mit jelent, remélem jót.
-
nxswitch
senior tag
IGN Xenoblade review lespoilerezi a játék végét. Szerencsére nem néztem végig, és nem emlékszem rá ha láttam. A karakterek nevét is elírták, és spoileresen töltötték fel újra.
-
Kai_Rong
senior tag
-
MODERÁTOR
Drága Nintendo Switch Klub,
mindig elbizonytalanodok, hogy a konzolboltokkal kapcsolatos véleményeket off-ba tegyem-e... de a megkaptam-nem kaptam hozzászólásokat bizonyosan off-ba rakom (ezután). Köszönöm a megértést.[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Zolibacsi88
aktív tag
Metroidvania jól
[Monster Boy and the Cursed Kingdom] -
-
törölt tag
Kezdődhet a péntek reggeli izgalom, hogy megkapom e ma a Xenobladet Gamepark már átadta a futárnak elvileg, de a GLS még nem írt emailt, hogy ma csomagom lenne...
A hosszú hétvégére jó lenne, ha megkapnám -
MODERÁTOR
válasz MasterMark #30098 üzenetére
Ez most a wii féle játék kiadása Switch-re. A 3DS verzió is ez, ez talán az egyetlen olyen játék, ami kizárólag a 3DS-en megy a DS kütyükből.
Xenoblade Chronicles Definitive Edition - Switch vs Wii vs 3DS - The Digital Foundry Tech Review
There are four main games under the Xenoblade Chronicles series. Each game features their own cast of characters, setting, and story.
Xenoblade Chronicles
Shulk and his friends embark on a quest to get revenge against the Mechon for the assault on their home. As they journey along the backs of the titans, they unravel the secrets of a powerful weapon known as the Monado.[1] It was originally released on the Wii and later ported to the New Nintendo 3DS as Xenoblade Chronicles 3D, and remastered as Xenoblade Chronicles: Definitive Edition on the Nintendo Switch.
Xenoblade Chronicles XAn interstellar war forces humanity to flee a destroyed Earth. After crashing on the uncharted planet Mira, Elma and her team race against time to retrieve the Lifehold, a structure that contains thousands of lives.[2][3] It was released on the Nintendo Wii U.
Xenoblade Chronicles 2In a world of dying titans, Rex meets the living weapon Pyra and promises to bring her to the fabled paradise Elysium.[4] It was released on the Nintendo Switch.
Xenoblade Chronicles 2: Torna - The Golden CountrySet 500 years before the events of Xenoblade Chronicles 2, Lora and Jin fight against Malos and his army before the inevitable fall of their kingdom, Torna.[5] It was released on the Nintendo Switch as both a standalone game and as an expansion for Xenoblade Chronicles 2. [ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
törölt tag
válasz MasterMark #30098 üzenetére
Még annyival egészíteném ki az előttem szólót, hogy nem egy sima újra kiadás, hanem tartalmaz egy teljesen új, 20 órás epilógust is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest