- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
Egy kis szakmai segítségre tartanék igényt Az asszony nem egy nagy videojátékos, neki a gyerekkorából kimaradt ez az egész nintendo dolog, szóval elég béna. Próbálkoztam már sok játékkal, PS-en és Nintendón is, de az ilyen Little Big Planet és társai kevés sikerélményt hoznak neki a platformerek közül, a bunyós játékokban meg aztán tényleg full vakon van. Eddig talán az Overcooked-dal jártam sikerrel, meg a Super Mario 3D Worldben lenyomtunk pár pályát coopban, az bejött neki, meg a Mario Karttal is jól szórakozott (bár szinte mindig utolsó lett). Most azon gondolkodom, hogy a Mario Odyssey-t vagy a Luigi's Mansion 3-at próbáljuk ki. A Mariónál ha jól láttam a videókból, akkor olyan a coop, hogy az egyik játékos a sapkát irányítja, a másik Mariót, az funnak tűnik meg tényleges coopnak, csak nem tudom, hogy mennyire lenne mélyvíz neki. A Luigi's Mansionben mennyire nehéz a coop? A nagy learning curve-vel rendelkező játékokkal esélytelen próbálkozni, szóval nem tudom, hogy a kettő közül melyikbe egyszerűbb beszállni teljesen újonnan.
PSN ID: KaiRong-Sama / Switch ID: SW-2173-7086-2044
-
Wesder
félisten
válasz Carlos Padre #30152 üzenetére
Minden bizonnyal.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
nxswitch
senior tag
válasz Carlos Padre #30152 üzenetére
Pár óra plusz munka belerakni egy embernek szerintem. Meg egyszerübb kihagyni, de ha a switch verzióba belerakják, akkor belerakhatnák ps4-be is. Szerintem nagyon sokat dob a célzáson. Pl most játszottam végig az Uncharted sorozatot, nehéz volt benne pontosan célozni.
-
f3rdzs0
senior tag
válasz Kai_Rong #30153 üzenetére
pont releváns friss video
tldw: animal crossing nem rossz választásf3rdzs0
-
Kai_Rong
senior tag
Koszi a tippeket igazabol valami couch coop mokat szeretnek, az ugyanis ki van zarva, hogy nelkulem jelen allas szerint leuljon barmelyik jatek ele. Ezert jott fel a Mario, Mariokart meg Overcooked, mert ezeket mind coopban jatszottuk.
-
Norb79
őstag
válasz Carlos Padre #30160 üzenetére
Ami ilyen késői portot én játszottam (Civ6, two point hospital, skyrim, minecraft, stb), azoknál mind volt vmi egyedi nintendos cucc, legtöbbször ez amit hiányoltok ps4en, az irányításba nyúltak bele, hogy a joyconok képességei ki legyenek használva. Én pl ezt is szeretem ezekben, hogy nem csak random copypastek ezek, hanem vannak benne egyedi dolgok, mariós skin, joyconnal hadonászós kartozás, érintőképernyő és joycon hibrid irányítás lehetősége, vagy akármi, de mind egyedi, nem tök ugyanaz, mint a többi platformon. Raknak is munkát bele, nem csak copypaste aztán rányomják, hogy 40-60 euró, mert switchtax. Persze a felületes szemlélő könnyen találhatja így, de az meg az ő bajuk.
-
Carlos Padre
veterán
-
Kvelstadt
veterán
Én is animalt ajánlanám. Semmit nem lehet elrontani benne, nem kell hozzá ügyesség vagy reflex és tök kellemes és szórakoztató. Csajok általában szeretik.
A másik kettőből inkább a luigi 3at ajánlanám. Abba jobb a coop szerintem mint sapkának lenni."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
30z.Samu
félisten
válasz Kvelstadt #30166 üzenetére
A Luigi's Mansion 3 nálam holtversenyben nyerte az év játéka címet a Resident Evil 2 mellett. Tudom, fura, hogy egy remake lett nálam az egyik nyerő, de a tavalyi játék felhozatal Nekem annyira nem jött be. Voltak jók, de a Resident Evil tarolt, a másik természetesen a Luigi's Mansion 3 volt.
Sic Parvis Magna
-
törölt tag
+1 a Luigira. + Ami még eszembe jutott: a Captain Toad. Egyszerű az irányítása, nem túl nehéz, szerintem egy videojátékokban kezdő is könnyen boldugulna vele. Alapból nem coop, de utólag kapott egy dlct, amiben vannak direkt coop-ra tervezett pályák.
Vagy ott a Yoshi's crafted world. Azt hiszem azt is végig lehet coop-ban játszani.[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz tboldi #30167 üzenetére
Ott sem kell. Pont szemből rázod a fát hálóval a kezedbe, ha darázs van a karaktered pont oda fordul és neked csak egy gombot kell nyomni. Nyomkodhatod is nem lehet elhibázni.
Mióta így csinálom 10ből 10et elkapok.
Meg persze a pecázásnál jókor kell gombot nyomni de rzek minimális dolgok és ha nem sikerül nincs semmi baj, míg egy oddysseybe elég nagyot lehet zakózni egy rosz mozdulattól.A captain toadra még én is adok egyet. Nem tud se ugrani se semmit és mégis tök ötletes az egész.
30z.Samu.
Én nem csináltam kategóriákat se platformonként nem néztem így nálam is mindent vitt a resi 2."Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Norb79
őstag
válasz Carlos Padre #30163 üzenetére
Megnéztem AC4: Black Flaget, abban is kihasználja a joycon mozgás érzékelőjét, lehet a joycon mozgatással célozni pisztollyal és szigonnyal is.
+1 a The Strechersre, mi is óriásit szórakoztunk vele a gyerekekkel.
-
nxswitch
senior tag
Aki megjósolta az utolsó nintendo direktet azt írta, hogy ma(22 órája), vagy a hétvégén bejelent valamit nintendo.
Lehet, hogy tényleg bejön a júniusi metroid trilogy?
Szerk.: Ezt pedig az retweetelte, aki ráerősített a márciusi direkt létezésére.
Na, ez már egy elég valószínű így.
[ Szerkesztve ]
-
Kvelstadt
veterán
válasz tboldi #30172 üzenetére
Nem kell pont ott állni. Kicsit balra vagy jobbra is jó. De a lényeg még mindig az hogy semmit nem veszít ha megszúrja a darázs. Max a lehetőségét hogy eladja.
Közben rákerestem az xcom2 switch kiadásra hogy van e már valami infó és van.
Úgynéz ki maradt az ótvar framrate és még csúnyább is lett de legalább viheted magaddal és megkapod az egészet.
Simán beesik 20ra de nem egyszer 10fps-el fut azokban az időkben mikor az emberek már a 30 is fáj.
A hosszú töltési idők is maradtak ami nem olyan jó hír egy aksis konzol esetében.
Én reméltem hogy nem lesz igazam de úgy néz ki ez ugyan az az igénytelen port amivel most annyit foglalkozzak hogy még csúnyább is lett ami nem is érdekelne ha cserébe csak azt a k.va 30at tartaná és nem percekig töltene.
Nekem van tapasztalatom ezzel a porttal és ahogy korábban is írtam óva intek mindenkit tőle.Inkább portolnák az első részt. Az jól futott a másik két prevgen konzolon.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
Scholes9
nagyúr
-
Steven
addikt
Driftel mind a két joy con pack és el kéne vinnem szervizbe ... sajna az egyik nem garis a másik nak meg nem lett meg a blokkja
Tudtok javasolni egy jó szervizt ahol újra olyan lesz mint régen vagy a hivatalos teljesen fasza ?:
Magyarországi Hivatalos Nintendo Szerviz:
Gamepark www.gamepark.hu üzlet és szerviz
1171 Budapest XVII. ker. Berky Lili u. 36.Lehetőség szerint nem vennék megint 25k ért joy cont
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
petymek
senior tag
válasz nxswitch #30155 üzenetére
Viszont a PS4 kontrollert tudod használni a Switchen is, úgy, hogy működik.
Csikó koromban PC+egérhez szoktam. Joy-al képtelen vagyok pontosan irányítani. Így , sok mindenhez hozzá sem tudok szagolni.
[ Szerkesztve ]
Ne dobd ki régi fejegységed! Eladó PX5 Coreboard/SOM, upgradhez.
-
hadam98
senior tag
Valaki meg tudná mondani a Borderlands-hoz elérhető 2 játékos osztott képernyős mód?
-
DM-Fan
nagyúr
Na, csak hogy a Bioshock-hoz legyen érdemi hozzászólás is: nálam day 1. vétel volt most, Switch-re is, pedig anno megvettem mindhárom részt megjelenéskor collector's edition-ben PS3-ra, majd a The Collection-t PS4-re is akcióban, utóbbit valami 8 eFt-ért. Szerintem olyan szintű alapvetés a Bioshock a sztori alapú FPS-ek között, mint mondjuk a platformereknél a Mario. Ken Levine egy zseni, ez az első rész sztoriján, egyedi hangulatán, játékvezetését, karakterfejlődésén abszolút látszik. Tökéletes intellektuális shooter, ha lehet ilyet mondani. A második rész felejthető spin off-ja az első résznek, az Infinite pedig ismét egy remekmű, teljesen egyedi. Szóval én nem sajnáltam rá a 18 eFt-os nyitóárat sem (így harmadszor vettem meg), pláne, hogy a Konzolvilágban a törzsváráslói pontjaim okán még le is jött belőle 2 eFt.
Csak hogy a Konzolvilágot is méltassam megint egy kicsit: már csütörtökön, megjelenés előtti napon jött az e-mail, hogy feladták a játékot, péntek reggel pedig az első e-mail/SMS a postától jött, hogy csomagautomatában van a játék, így már a megjelenés napjának reggelén a kezemben volt annak ellenére is, hogy nem személyes átvételt és nem futáros kiszállítást választottam. Arról már nem is beszélnék, hogy ezúttal is volt egy kis plusz meglepi is a csomagban a játékon kívül. Szóval ismét csak csillagos ötös a Konzolvilágnak, ne is nagyon gondolkodjatok másban, ha előrendelésről van szó (de ha csak sima vásárlásról, akkor is egyértelműen célszerű őket választani, mert Tőlük garantáltan megkapjátok a rendelést)!Egyelőre csak felpatch-eltem mind a három részt és az első résszel játszottam egy órát. Ezek alapján azt tudom mondani, hogy nagyon jól sikerült a port ez is. Atomstabilan fut, nincs frame drop, nagyon szépen néz ki handheld módban, sehol semmi pixel és még csak langyosnak se éreztem a gépet, a hűtés szerintem el sem indult, annyira nem hatotta meg a CPU-t a dolog.
Telepíteni/letölteni viszont szeretett: a Data Management szerint a Bioshock Remastered telepítési mérete 7.1 GB, a Bioshock 2 Remastered-é 5.4 GB, a Bioshock Infinite: The Complete Edition-é pedig 17.4 GB, pedig cartridge-en jött ugye a három játék (1 darab cartridge van a csomagban, ezen van mindhárom játék, mint ahogy a Metro Redux-nál is egy cartridge-en volt 2 játék), így összesen 29,9 GB-ot visz el jelen állás szerint az SD-kártyáról is, hiába cartridge-es. Ez mondjuk fura ahhoz képest, hogy a Metro egész konkrétan 0 MB adatot helyezett el az SD-kártyán. Mondjuk itt a Bioshock-nál fel is tüntették a játék frontborítóján, hogy "Internet download required".
Ettől függetlenül csak ajánlani tudom annak, aki rajongója a szériának. Az árat meg tudomásul kell venni, ebben nyilván komoly munka volt, hogy így fusson ezen a hardveren, ahogy. Amúgy meg három - nem is akármilyen - játékot kap a vevő ezért a pénzért, iszonyatosan sok tartalommal és rendkívül hosszú játékidővel, fordulatos sztorival.
[ Szerkesztve ]
Get Moded!
-
-
nxswitch
senior tag
válasz mike1334 #30186 üzenetére
Én Xenoblade-et rendeltem meg. Pénteken jelent meg, aznap délután hívtam őket, hogy mi van, azt mondták, hogy majd jövőhéten érkezik... Máskor Spyro használt játékot pár héttel később szóltak, hogy bocsi de még sincs.
Ha van amit épp árulnak, akkor jók, de ha valami gond van akkor nagyon szarul kommunikálnak.
[ Szerkesztve ]
-
DM-Fan
nagyúr
válasz mike1334 #30186 üzenetére
+safiyah: Balszerencse, bárhol megesik. Én ugyanakkor 10 éve rendelek Tőlük, soha nem fordult elő ilyen, sőt, igazából mindig kellemes meglepetés ért: többször előfordult már, hogy úgy rendeltem elő náluk valamit, hogy már a megrendelés pillanatában látszott, hogy előrendelésben elfogyott az adott termék. Eddig mégis minden alkalommal jutott nekem is a kérdéses termékekből. Pont a kommunikációjukra nem tudok rosszat mondani, ez az előbb leírtakból is következik: minden miatt vagy e-mail jön, vagy telefonon hívnak fel, hogy jó érdekel-e még, igényt tartok-e rá, vagy mint most, a COVID elején is, hogy küldhetik-e futárral személyes átvétel helyett, ha igen, nekem mikor alkalmas, stb.
Get Moded!
-
mike1334
veterán
válasz DM-Fan #30188 üzenetére
Tényleg off, de még talán belefér:
nem balszerencse volt, illetve annak indult, amit meg is értek, emberek vagyunk, hibázunk. De miután jeleztem a problémát, napokig nem történt semmi (másnapra ígértek visszahívást, vártam 3 munkanapot..aztán mikor felhívtam őket, hogy hahó, ment a hű, meg a há...látszott, hogy elfelejtették, hogy probléma van. Innen már naponta hívogattam őket, minden nap csak hitegetés ment. Mikor mondtam, hogy oké, nem probléma, akkor a pénzt kérem vissza, megveszem máshol, hirtelen megoldódott 2 nap alatt, ami két hét alatt nem sikerült. Én most hanyagolom őket egy időre, szerencsére már a többi bolt is kinyitott, van választék....unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
hadam98
senior tag
Little Nightmares le van arazva (eShop) megeri ennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
nxswitch
senior tag
Csoda történt, átadták Alzától a gyűjtői kiadás Xenoblade-emet a postának, holnap megérkezik.
Supergamer-nél is van még, akit érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
Kai_Rong
senior tag
válasz koncsik #30196 üzenetére
Tudok rola. De azert erdekes latni, hogy minden szentnek maga fele nyulik a keze. Nem tudom, hogy a gamepark hany darabot kapott ebbol a CEbol, de a Platinum, a KSZ meg a KV 5-6 peldanyt kapott boltonkent. A cseh meg szlovak boltokban meg preorderek utan is lehet kapni. Biztos igazsagosan lett elosztva
-
Szilágyi84
senior tag
Astral Chain valaki? Érdekelne a véleménye aki játszotta .
-
Kvelstadt
veterán
válasz Szilágyi84 #30198 üzenetére
Én játszottam. Nekem túl sok volt az effekt harc közben, volt hogy annyi minden villódzott a képen hogy nem láttam a karakterem. Meg úgy egyébként sem tartott bent.
De lesz majd itt pozitív vélemény is bőven.
"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
nxswitch
senior tag
válasz Szilágyi84 #30198 üzenetére
Mikor megjelent felét végigjátszottam. Nagyon tetszett, csak kicsit sok volt a nyomozós rész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs