- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD FX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KKaresz45
senior tag
válasz Silεncε #30844 üzenetére
"jó a Classic steamen most valami 7€ de az nagyon nem ugyanaz"
A Classic is teljes értékű játék, ennyiért meg ajándék. Akit érdekel az nyugodtan próbálja ki a Classicot Steamen. Játszottam mind a kettőt, valóban van plusz content a FB-ban, de bőven élvezhető anélkül is. Nem lenne olyan érzésed tőle "mintha egy másik játékot játszanál".
-
Quinine911
aktív tag
Hoppá, Július 15-től elérhető lesz a SNES könyvtárban az 1994-es Donkey Kong Country....jííííhááá!
I was born for a storm, and a calm does not suit me.
-
Wesder
félisten
válasz Quinine911 #30852 üzenetére
Egy N46 collection-nek jobban örülnék.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #30852 üzenetére
Na király! Mondjuk rég néztem rá a retro könyvtárra, a NES könyvtárba bekerült az a motorcsónakos, amivel én anno nagyon sokat játszottam. Örültem neki, toltam is egy keveset, de a neve most sem ugrik be.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
válasz Quinine911 #30855 üzenetére
Nem ugrik be a címe. Ha megnézed a NES könyvtárat, szerintem meg fogod találni, a borítókép is motorcsónakos.
Sic Parvis Magna
-
smokin
tag
Eliminator Boat duel,anno rongyosra játszottuk.
[ Szerkesztve ]
i'm too old for this shit
-
smokin
tag
Mondjuk egy The Godfather és egy Def Jam Fight For Ny remasteredet simán elvislnék.
-
smokin
tag
Faja,látom megjelent a Vigor,akkor én most el is vesztem benne.
-
Aki21
aktív tag
Na megkaptam a Rogue Company-hoz az alpha letöltőkódot
-
ooooobi
senior tag
Jó hogy írtad, hogy megkaptad, 3 napja ott figyel nekem is a levelek között. Én még tavaly regeltem be rá.
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
Aki21
aktív tag
Csak a tutoriált toltam végig többre nincs most időm. De eddig bejön a graf és tutoriál alatt nagyon lassulást sem láttam
-
Bazsi1987
őstag
Akinek van feles kódja gondolhat rám jó ps-re is regeltem remélem kapok még max a következő körre
-
mirci18
addikt
Sziasztok.
Úgy látszik összeállt a kezdő játékkészlet.
Most van egy Slaps and Beans,Rayman Legend,L.A. Noire,Doom játék.
Keresek még hozzá jó címeket ebben kellene a segítségetek.
Az AAA címeket ismerem Mario Zelda s egyéb fronton azokban nem nagyon kell segítség.
Ha csak nem arról vélemény hogy a Zelda Link awakeing mennyire lett jó szerethető játék a nagy címekhez az elődökhöz képest.Kérdéses címek:
-Witcher 3
-ARK: Survival Evolved 12-ért láttam. Megér vajon annyit annyira jó játék lenne?
-Friday 13 the game
.Sega Mania
-WolfeinsteinNincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
-
hszilard666
veterán
válasz mirci18 #30875 üzenetére
A witchert ajánlom. Összes DLC benne van, szerintem megéri az árát. Nem véletlenül lett GOTY, szuper a játékélmény.
A wolfenstein is jó játék, csak kicsit nyomasztó a setting miatt. De cserébe kiváló vérgőzös hentelés. Szeretem.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
nxswitch
senior tag
Június 12-ei, ez volt már? 4 perc Paper Mario gameplay .
-
kr:sz
tag
Sziasztok!
Mivel a modularok eléggé drágák arra gondoltam, hogy city, creator szetteket kellene mini városként összeépítgetni. Tudok esetleg olyan oldalt ahol ilyet csinálnak, esetleg lehet inspirálódni?
Üdv,
Krisztián -
nxswitch
senior tag
Paper mario intro video.
-
nxswitch
senior tag
-
ayo
veterán
válasz nxswitch #30888 üzenetére
ahogy írtam pár napja: ezek már nagyon más vonalat képviselnek, mit a régi "igazi" részek. SNES / N64 és GC részeket továbbra is ajánlom, ha valami igazán jót keresel - szerencsére eléggé sok módja van hogy hozzáférj. én ettől az új résztől már csak annyit várok, hogy jobb legyen, mint a Wii U rész, mert az olyan volt nekem, mint amikor a Dark Souls 3-at várja az ember és kap egy Yoshit
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz nxswitch #30890 üzenetére
nem bízom az "emberekben ", de igazából nem is azért, hanem már videón is látom, hogy ez más, mint a régi vonal, ezért is örülök, ha Wii U résznél jobb lesz és akkor majd használtan lecsapok rá - elvégre megvan az összes rész, miért hagynám ki pont ezt
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
ayo
veterán
válasz nxswitch #30892 üzenetére
nem hiszem, hogy fog jönni. a végén még gondolkodni kéne és az ilyen nintendo spinoffokat jó ideje lebutította baba fokozatra. régen a kirby-ben meg lehetett halni és izgalmas volt, yoshi island meg sztem néhol nehezebb volt, mint a sima mario, most meg örülök, ha nem unom el magam.
odyssey volt sztem jó ilyen téren, kezdők és pro arcok is tudták élvezni ezeket, egy paper marióba se mertek már beletenni semmi komolyat, mert a végén elakad a játékos.http://jateknaplo.blog.hu
-
magic2
tag
Megjelent a Vigor switch verziója.
Sikerült reszelniük rajta a zárt bétában(alphánan) tapasztaltakhoz képest. -
nxswitch
senior tag
Este 7kor Nintendo Treehouse Paper Mario gameplay, és lelepleznek egy játékot egy már ismert sorozatból, amit most fejleszt először WayForward.
Eddigi játékaik alapján nem hiszem, hogy túl nagy dolgot mutatnának, de talán.
-
Rony949
őstag
Jó tudni hogy családbarát a Nintendo. Július 13-ától megvásárolható a Don't Get Caught az eShop-on.
Ez egy recskázós játék. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Politika
- LEGO klub
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs