- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
válasz nxswitch #31097 üzenetére
Remélem nem, már így is határeset számomra az árazás. Főleg ha nem lesznek dobozos címek a jövőben...
Remélem ma mutatnak Doom eternalt De ha abból sem lesz dobozos, akkor kitérek a hitemből...
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
ayo
veterán
-
nxswitch
senior tag
válasz Kai_Rong #31103 üzenetére
Nintendo levédetett egy Mario Sport nevet.
Kai_Rong: Hát nem. SMT be van jelentve, és third party. Más meglepetést nem tudok elképzelni.
Ayo: Mindig ez van. Utána meg megy a sírás, hogy mennyire csalódottak, pedig egyértelműen leírták, hogy semmi új dolog nem lesz.
[ Szerkesztve ]
-
30z.Samu
félisten
Nálam van a controller, sokat még nem tudtam foglalkozni vele. De mindenképp fogom nyüstölni, hamarosan jövök beszámolóval.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
Heyho!
Használja valaki ezt a Ring fit cuccost konkrétan mozgásra?
Oké, nem egy edzőterem, de azért jó ez valamire? Megéri az árát? Illetve mennyi strapabíró az a karika?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #31112 üzenetére
Én kb 2-3 hete használom, amióta megjött. Többet hoz, mint amit vártam Tőle, szerintem megéri az árát.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
-
30z.Samu
félisten
válasz Sirandrish #31114 üzenetére
Szerintem megéri, rohadt jól át tud mozgatni. Meg ebben ugye nem csak a szoftver van, hanem a kellékek is.
Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #31115 üzenetére
Kellékek mint a műanyag karika? Mert mást én nemigen láttam..
Strapabíróságról?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
nxswitch
senior tag
Cadence of HYrule dobozos kiadás októberben. Erre vártam.
[ Szerkesztve ]
-
ayo
veterán
válasz Sirandrish #31114 üzenetére
jó cucc, sokkal durvább mint a Wii Fit volt anno, szóval itt tényleg 5 perc alatt már kész leszel vagy már a bemelegítésnél, hosszú távon meg simán tudja pótolni az edzést.
én 15-ért vettem használtan. 30...(#31117) safiyah: na, végre valami!
[ Szerkesztve ]
http://jateknaplo.blog.hu
-
Sirandrish
Topikgazda
Hát én is inkább a használt max 20K-s árra gondolok, mert a 32-35 szerintem rohadt sok...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
30z.Samu
félisten
Én is annyiért akartam, csak bejött a covid és hiánycikk lett. Volt, aki csak a szoftvert akarta 25-ért adni. Szóval megrendeltem és kellett rá várni, de megérkezeztt, így mindennel együtt 28k volt.
A súlyedzést nem tudja pótolni szerintem, teljesen más kategória, de tényleg jó. Lefáraszt, én kb 15p után ki vagyok tőle, mint a liba. A karika pedig szerintem elég strapabíró, nem recseg, nem ropog. Az edzés vége fele alig tudom összenyomni.Sic Parvis Magna
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz 30z.Samu #31121 üzenetére
Most is hiánycikk ahogy látom, mert kb sehol sem kapható, ahol meg mégis ott 35-40K
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bazsi1987
őstag
Doom itt se szerepelt kezdek aggódni hogy ez el se fog készülni már switchre...
-
scyllafren
senior tag
válasz Sirandrish #31116 üzenetére
Nem muanyag, hanem szenszalas cucc, muanyaggal boritva. "Picit" strapabirobb, mint ha csak muanyag lenne.
-
nxswitch
senior tag
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz scyllafren #31124 üzenetére
Köszi az infót. Bár ahogy látom egy darabig ezt jegelem...olyan árak vannak hogy beszabehu
-
tboldi
nagyúr
válasz hszilard666 #31110 üzenetére
Aztán majd kapunk egy GO-t.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
hszilard666
veterán
válasz Bazsi1987 #31123 üzenetére
Az a baj hogy el tudom képzelni hogy ez lesz. Mondjuk Hugo Martin már nyilatkozta hogy látta futni switchen a játékot és hogy hihetetlenül szuper, de az is lehet hogy marketing az egész és nincsenek sehol.
tboldi:
Ne hangosan még meghallják!oriic:
Hmm... szuper lesz, de nekem egy feature nagyon hiányzik belőle. A DOBOZ!Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Bazsi1987
őstag
válasz hszilard666 #31130 üzenetére
Maga a Nintendot se értem az idei évbe , oké tudom covid home office meg durva 3 évet nyomtak a switch felfutatássába a wiiu bukása után, de pont most hallgatnak meg minden mikor jön a next-gen konzolok, nekem a switch az elsődleges konzolom de ha így folytatják akkor kell vennem egy új konzolt ha játszani szeretnék picit idei évre semmi játékot nem tudok mondani amit várok a gépre
-
hszilard666
veterán
válasz Bazsi1987 #31131 üzenetére
Szerintem a switch nem jó primer gaming eszköznek. Túl kevés rá a cím. Mindenképp érdemes szerintem tartani mellette "nagy" konzolt vagy PC-t.
Más:
Most nézem hogy kint van a hotline miami collection switchre! Akinek nincs meg nyomatékosan ajánlom! Szuper zene, vérgőzös sötét sztori(k) egy alternatív retro valóságból.Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Scholes9
nagyúr
válasz Sirandrish #31127 üzenetére
Brutál, én is jegelem egy darabig
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Silεncε
őstag
Olyankor mi van, ha a Lite-om kiírta, hogy indítsam újra mert nem tud hálózathoz csatlakozni, azóta pedig egyáltalán nem talál semmilyen hálózatot? Megdöglött benne a wifi?
-
30z.Samu
félisten
Tegnap megkésve bár, de törve nem kipróbáltam a Tetris-t. El lehet vele lenni, de egy idő után rohadt nehéz. Azt hiszem 34. hely volt a legjobb, amit elértem.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
woros
őstag
Paper Mario Origami King:
Röviden: Tetszett, jó volt, élveztem a végéig.
A harcrendszer felemás érzést keltett ezzel a forgatós dologgal. Inkább úgy mondom, elviselhető, viszont legalább súlytalan (itt is?), tehát úgy 80-85%-ban fölösleges harcba keveredni.
A sztori jó, a pályák és a feladványok szintén jók és ezek vitték el a játékot a hátán és ezért volt csak elviselhető a harcrendszer, de a pozitív az benne, hogy gondolkodni kellett. Ahol tudtam persze kerültem az ellenfeleket.
Nagyon sokat beszélnek a játékban.. eddig nem tűnt fel az előző részeknél, hogy ilyen szófosásuk lenne a karaktereknek, de itt valahogy úgy éreztem, hogy a soknál is sokkal többet beszélnek.
A pénz is csak úgy dől, jelentősége nagyon nincsen szvsz. Az, hogy a tárgyak törnek nekem nem tetszik annyira, jobb amikor erősödik a cipő+kalapács. (Sajnos már nem emlékszem, hogy a cp és ss-ban erősödtek-e.)Kb. ennyi így hirtelen a játékról. Összességében magával ragadó és sok kellemes órát tud nyújtani.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
nxswitch
senior tag
Én csak pár órát játszottam vele. Maga a harcrendszer tetszik, de az nem, hogy súlytalanok a harcok. Egyértelmű, hogy el akarnak távolodni(meg is tették) az RPG vonaltól, és már kaland-akció játéknak nevezik. Ha jól tudom sok scriptelt harc lesz, azoknál pedig motiváció, hogy viszik előre a storyt. Az is segít, hogy egy kicsit érdekesebb a harc, mint hogy egyszer te ütsz, egyszer az ellenség.
De ha semmi jutalom nincs valamiért egy játékban, akkor nem is érdemes megcsinálni. Ez zavar, mert annyira könnyen meg lehetne oldani, csak adni kellene egy lehetőséget, hogy elköltsem a pénzem.
-
nxswitch
senior tag
Xenoblade-el játszottam tovább, 20 óránál vagyok. Tegnap megálltam zenét hallgatni és szétnézni. Rég volt ilyen egy játékban.
-
Silεncε
őstag
válasz koncsik #31144 üzenetére
Ezt láttam én is, csak ahogy néztem, egy USB C-Ethernet adapter itthon olyan 6-8k, amit nem biztos hogy beruháznék kísérletezésképpen (azt nem tudom, valaki próbálta már, hogy a USB-C - USB-A adapterek működnek-e a Switch-csel? Kellene nekik, de én már nem vagyok benne biztos...)
[ Szerkesztve ]
-
-
ayo
veterán
válasz nxswitch #31142 üzenetére
nem rossz a változás, de így tényleg kicsit meh, akkor már írják ki belőle a battle-t azt hívják Paper Mario Stories-nak mondjuk
Kirby - Yoshi vonal is amúgy hasonlóan változott az évek során, bár ott egyértelmű a cukiság vette át az uralmat és hogy a legkisebbeket is behúzza a Nintendo, gondolom Paper Mariónál is ez az irány.http://jateknaplo.blog.hu
-
Silεncε
őstag
válasz 30z.Samu #31147 üzenetére
Valószínűleg az lesz, csak majd ki kell derítenem, hogy a Konzolvilágnál hogy is működik a garancia.
Nekem amúgy gyanús hogy az antennának lett valami baja, amikor megvettem is nagyon gyenge volt a wifi jele (egy szobával arréb a routertől konkrétan nem volt jel), csak fura hogy reggel még jó volt, este meg mikor venném elő már sz@r
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest