Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Hobby elektronika
Aktív témák
-
gerjus
senior tag
válasz
Vindex #19083 üzenetére
Itt nezelodhetsz nyugodtan hogy kb milyen mm atfogas mit takar, alul a lencset es a vazat is betudod allitani.
F ertek minel kisebb annal fenyerosebb az objektiv - ergo sotetebb fenyviszonyok mellet is nagyobb az eselye a bemozdulasmentes kepeknek. Ugyanakkor annal dragabbak is az objektivek.
Udv
G -
gerjus
senior tag
válasz
PzJager #18841 üzenetére
Nekem van 16-85 tobbek kozott es D7000 el hasznalom, semmifele pontatlansagrol nemtudok beszamolni, tueles. Mas obikon sincsen problema 35/1.8, 180 f/2.8 es most a 105 f/2 vel sincsen fokusz problemam.
Azt ne feledd hogy a plussz 4 Mpixel kevesbe megbocsato jobban kijonnek a hibak. De miert nem nezeted meg ha ennyire nem stimmel vlmi?
-
gerjus
senior tag
válasz
Balinov #17501 üzenetére
Hat ha minden igaz ugye minden fokuszpontnak van egy teglalapja a [link]keresoben ami felvillan pirosan ha vegzett es rogzitette a fokuszt, beallitastol fuggoen ugye tobb is felvillanhat egyszerre. Innen latod hogy o mit "valasztott". Az elobb leirt technika azert szukseges mert neha ketszer egymas utan sem ugyanazt nezi ki maganak ami neha nagyon idegesito lehet plane ha azon mulik egy jo kep.
-
gerjus
senior tag
válasz
Balinov #17499 üzenetére
Az autofokusz neha nem azt valasztja ki amit te szeretnel elesen a kepen.
Peldaul, all egy ember egy funyiro mellett, es az autofokusz a funyiro kapaszkodojara elesit. Hogy ezt kijatszd kozepso fokuszpontal rafokuszalsz az emberre nyomvatartod a gombot felig es beallitod a kepet hogy az emberunk es a funyiro is a kepben legyen viszont immaron az ember lesz eles a kepen mivel azon rogzitetted a fokuszt a felig lenyomott gombbal.
Remelem ertheto volt
-
gerjus
senior tag
válasz
Sucuka #17493 üzenetére
Szia,
en egy 16-85 ot hasznalok nagy megelegedessel D7000 en.En nagyon szeretem, bitang eles!
Alapvetoen szerintem az szamit hogy a nagylatoszog mennyire kell, mert 16-18 kozotti kulonbseg eszreveheto rendesen a valosagban, ha a 16 eleg akkor nem kell utana meg nagylatot venned. Illetve termeszetesen az ar donto meg.
A 18-200 praktikumban verhetetlen de azert ekkora atfogas miatt nem mentes problemaktol.
Osszessegeben en nem bantam meg, ujra ezt vennem.
Udv
G
Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570S AORUS MASTER alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest