- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- ZIDOO médialejátszók
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen notebookot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gallac
senior tag
Sziasztok !
Samsung 244 t monitornál meg lehet az valahogyan nézni pl szoftverrel mennyi órát ment ?
üdv
Gall
-
Gallac
senior tag
1680*1050 felbontás
azt elirtam
-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Samsung 244t TFT-t használok egy MSI 9600 Geforce kártyával, Win 7 Prof 64bit HU oprendszer alatt,
legujabb 306-os Forcewareval, Hd video alatt néha végigfut a képen vízszintesen csikban a kép,
utánaolvastam azt írják Vsync hiba lehet, 1650x1080-as febontás van beállítva 60 Hz képfrissítés mellett.van ötlete valakinek mivel lehetne kiküszöbölni ezt?
-
Gallac
senior tag
válasz
Whaazzup #5411 üzenetére
Szia!
Cseréltem DVi-DVI kábelt és tápkábelt is, nem lehet hogy az a baja, hogy a videokarin 2 db DVI kimenet is van ?? Gondolom az egyik az elsődleges vagy a 2 db DVi kimenet egyenértékű és a VGA arra küldi a jelet amelyiken érzékeli a DVI-kábellel csatlakoztatott monitort?Abban egyetértesz, ha kondi lenne a ludas akkor egyáltalán nem kapcsolna be ??
thx
Gall
-
Gallac
senior tag
#5397 erre senki
??
-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Nekem egy Samsung 214 T TFT-m van és olyan hibajelenséget produkál, hogy
a gép bekapcsolásakor nem mindig ad képet, hanem stand by-ban villog a power gomb feletti led, ha lehúzom és rákötök a videokártyára bármely másik monitort, majd kikapcs és rákötöm a Samsungot és bekapcsolom lőn világosság és megy a Samsung is...rejtély..
Videokártyám Gigabyte Nvidia 8600 Gt 2 DVI kimenet és egy video out, ötlete valakinek?bemenetek közül csak a Digitális van engedélyezve a menüben..
üdv Gall
DVI-DVI kábelt cseréltem már
-
Gallac
senior tag
Ez a kondicserélgetés nagy divat lett
-
Gallac
senior tag
Sziasztok!
Nekem olyan bajom van egy Samsung 214 T típusú TFT-vel, hogy néha bekapcsoláskor nem ad képet csak villog a power gombja feletti led (stand-by), a gép megy mert rádugtam másik monitor és az pöccre indul, a gép tehát megy.
Videokártya Gigabyte Nvidia 8600 GT csak DVI van rajta abból kettő is.Ötlete valakinek?
Gall
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Könyvajánló
- OLED TV topic
- Torrent meghívó kunyeráló
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest