-
PROHARDVER!
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
Baromi jól néz ki! Na, ilyesmire gondoltam :-) A Starcraft felújított megért minden eurocentet, egyszerűen fantasztikus. Egyébként konkrétan a videofelújításra gondoltam Phantasmagoria esetén, de itt a C&C-nél is szépen látszik az eredmény. Magam tavaly csodálkoztam rá, amikor egy cikkben belinkelték a Last Christmas című számot 4K-ra átalakítva. Az egy elég nagy megdöbbenés volt. Ha már most ilyen jól értelmez egy képkockát a szoftver és megfelelően tölti ki a sokszorosa teret, akkor ez tényleg elképesztő technológia.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Gigabyte B450M S2H + Ryzen 5 1400 + MSI GTX 1650 Super 4GB
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 (3. gen) + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- ASUS TUF Gaming VG34VQL3A 34" Ívelt Gamer Monitor
- AMD Ryzen 5 5600/3080/1TB SSD/32Gb RAM/850W GOLD
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Thinkpad Gen2 WUXGA IPS i5-1145G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest