Hirdetés
- E-book olvasók
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Raspberry Pi
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BIOS topic
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Home server / házi szerver építése
- Vezetékes FEJhallgatók
Aktív témák
-
dudli
csendes tag
Szerintem az előző md-k is gyönyörűen vesznek fel mikrofonnal. Ha csak nem konkrét célja van az embernek, hanem magának felvesz valamit, arra bőven jó, mert jó mikrofonnal hozza a realisztikus élményt. Az mp3 felvevők erre egyenlőre képtelenek, habár mp3-mal is előhozható olyan hang, ami szépen szól. De realtime nem tömörítenek jól, és érdekes módon minden digitális diktafon és mp3 felvevőnek akkora zörelyei vannak, hogy ijesztő. Az md ettől mentes. Sajnos még vonal bejáraton is katasztrófa. Sőtt még azok is, amik wav-ban is tudnak felvenni. A hi-md minősége nem romlott? Az atrac3+ jobb vagy roszabb elődjeinél? Érzésem szerint (ez csak megérzés) roszabb. Igaz hogy helyette van pcm, de az a pcm jobb mint az atrac3 vagy atrac-s? Félek hogy nem. De ez az egyetlen előnye van gyakorlatilag, hogy a felvételeket közvetlenűl le lehet tölteni. Na ez szép is lenne, ha ehez nem kellene egy saját program, ami isten tudja mit csinál vele. Feltölteni biztos nem éri meg igazán, főleg mp3-at. Persze mp3-mat minek? Aki md-t használ, szerinte a lehető legritkább esetben használja arra, hogy ezernyi cd-t ki akarna rakni és hallgatni úton útfélen. Ha pedig ez a célja, akkor meg miért baj a minőség romlás? Az úton gyakorlatilag nem hallja ha roszabb. Meg hát amikor én viszek sok hanganyagot mp3-s lejátszón vincsin, akkor meséket meg ilyesmiket, és állatira nem zavarja a gyerekeket, hogy a Süsünek kicsit roszabb a minősége. :)) Sok esetben az erősítő eleve olyan vacak, hogy nem hallatszik, főleg ezek az olcsó kis gagyi fej meg fülhallgatók. :)) Szánalmas hogy milyen fülhallgatót adnak az md-khez. :)) Szerintem aki tudja hogy miért md, annak nem fontos hogy átrakja md-re. Aki meg mp3 párti, nem fogja ezt a cuccot megvenni. Persze ez az én álláspontom, és nyilván aki másra használja mint én, annak más a meglátása.
Aktív témák
- E-book olvasók
- One mobilszolgáltatások
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Waifu riadó, mozgásban a Silver Palace!
- CES 2026: újraértelmezte a billentyűzet fogalmát a HP
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GTA V
- Próba
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Alienware 16 Aurora - 16" 2560x1600 120Hz, Intel Core 7 240H, RTX 5060, beszámítás!
- Alpenföhn Ben Nevis processzorhűtő
- Eladó konfig! I9-14900K 2TB SSD 32GB DDR5 RTX5070 12GB!
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i7-11850H 32/512 A3000 4GB /1,5 Millió/
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - Ryzen 5 PRO I 16GB I 512SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung 50" 4K smart Wifi-s okos tv UE50NU7022
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest