Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- TCL LCD és LED TV-k
- Blu ray írás és írási hiba
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Múltidéző, bézs toronyházakkal villant a Thermaltake
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Aktív témák
-
dudli
csendes tag
Szerintem az előző md-k is gyönyörűen vesznek fel mikrofonnal. Ha csak nem konkrét célja van az embernek, hanem magának felvesz valamit, arra bőven jó, mert jó mikrofonnal hozza a realisztikus élményt. Az mp3 felvevők erre egyenlőre képtelenek, habár mp3-mal is előhozható olyan hang, ami szépen szól. De realtime nem tömörítenek jól, és érdekes módon minden digitális diktafon és mp3 felvevőnek akkora zörelyei vannak, hogy ijesztő. Az md ettől mentes. Sajnos még vonal bejáraton is katasztrófa. Sőtt még azok is, amik wav-ban is tudnak felvenni. A hi-md minősége nem romlott? Az atrac3+ jobb vagy roszabb elődjeinél? Érzésem szerint (ez csak megérzés) roszabb. Igaz hogy helyette van pcm, de az a pcm jobb mint az atrac3 vagy atrac-s? Félek hogy nem. De ez az egyetlen előnye van gyakorlatilag, hogy a felvételeket közvetlenűl le lehet tölteni. Na ez szép is lenne, ha ehez nem kellene egy saját program, ami isten tudja mit csinál vele. Feltölteni biztos nem éri meg igazán, főleg mp3-at. Persze mp3-mat minek? Aki md-t használ, szerinte a lehető legritkább esetben használja arra, hogy ezernyi cd-t ki akarna rakni és hallgatni úton útfélen. Ha pedig ez a célja, akkor meg miért baj a minőség romlás? Az úton gyakorlatilag nem hallja ha roszabb. Meg hát amikor én viszek sok hanganyagot mp3-s lejátszón vincsin, akkor meséket meg ilyesmiket, és állatira nem zavarja a gyerekeket, hogy a Süsünek kicsit roszabb a minősége. :)) Sok esetben az erősítő eleve olyan vacak, hogy nem hallatszik, főleg ezek az olcsó kis gagyi fej meg fülhallgatók. :)) Szánalmas hogy milyen fülhallgatót adnak az md-khez. :)) Szerintem aki tudja hogy miért md, annak nem fontos hogy átrakja md-re. Aki meg mp3 párti, nem fogja ezt a cuccot megvenni. Persze ez az én álláspontom, és nyilván aki másra használja mint én, annak más a meglátása.
Aktív témák
- Parfüm topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- XPEnology
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A felhőbe ment terv: adj ötmilliárdot, kapsz százmilliárdot!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
- Új MSI 15 Katana FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3 // Pentium G4400T // i3 6100, 6100T, 4130, 2140T i5-8500
- ÚRIS10!!! RAMÁRON! LEGION 5 i7-13650HX 16GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest