Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shiNIN

    tag

    válasz cochy #9325 üzenetére

    A mi esőruhánk igen olcsó volt és munkavédelmi boltból származik. Tökéletes. Mármint az eső ellen véd (sokszor használtuk), nyilván belefülled az ember melegben, ez sajna ilyen.
    Egy belevaló felhőszakadást nem bírnak ki a motoros ruháink, még akkor sem, amikor éppen nincs rajtuk mindenféle lyuk.

    Más. Elvittük a motorokat a szerelőhöz, Teresa egy időre ott is marad. Ciliegia lábtartóját meghegesztették s hoztuk vissza. Akárcsak múltkor, most is 398-ért tankoltunk. A forró, szélcsendes időnek és a hegyi utaknak hála, éppen kibírta visszafelé az érdi Lukoilig, 501.6 km telt el az előző tankolás óta. Ilyen még nem volt, de fogyasztásban is enyhén ráver az előzőre, bár az már mérési hiba is lehet, nem tudom.
    Nem volt valami élvezetes út, oda Teresa állapota miatt, vissza pedig a székesfehérvári célpont miatt a hetest használtuk. Nem áll olyan előkelő helyen az utált listámon, mint a négyes, de azért jobb szórakozást is el tudok képzelni, mint 40-nel menni a Velencei-tónál, bár később is voltak lassú gócok.
    Fehérvárról haza jobbára én vezettem. Egyelőre igencsak zavaró ketten menni (ilyen melegben még egyedül sem az igazi), bár szerintem sosem fogom szeretni. Cili eleve visszafogott dinamikájának sem tesz jót a plusz súly, s instabillá válik, ahogy az utas teljesen elcseszi a megszokott alacsony súlypontot. Igen kis sebességnél problémáim vannak az egyenesen tartással, utána OK. Dönteni pedig úgysem lehet, mert azonnal leér valami, ha ketten vagyunk. Persze még így is jobb, mint utasnak lenni s majd belejövök, eddig valami 30 km-t vezettem utassal, rohadt óvatosan.

Új hozzászólás Aktív témák