- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen TV-t vegyek?
- Projektor topic
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
-
PROHARDVER!
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paul119
addikt
sziasztok most egy suzuki v strom 650esem van de hosszabb utakon érezhetően nehezen kezelhető ha fel van pakolva,és elég széles is sajna ami nehézkessé teszi a közlekedést és a hátulján is érezhető a plusz súly,és nem érzem annyira stabilnak, fürgeségével nincs baj,de szeretném valami olyan jószágra cserélni ami plusz kilókkal sem lesz kevésbé vezethetőbb ill jobban viseli
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Paul119
addikt
-
atom87
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem, hogy szakaszosan van megnyúlva a lánc a motoromon, ugyanis ha megpróbálom belőni a feszességet, akkor van olyan szakasz a láncon, ahol feszes lesz, máshol pedig laza... Most egy köztes utat választottam. Idegesítő hangja van a láncnak, periodikusan ismétlődik egy fajta suhogás.
Ez a probléma okozhatja azt a jelenséget is, hogy motorféknél lüktető érzést érzek a lábtartókon olyan 40-60 km/h között? Kuplungot behúzva is megvan a lüktetés, igaz akkor "nyersebben" érzem.Még két hetet kell kibírni így és rendelem is az új láncszettet....
Kawasaki z1000
-
alvaro
senior tag
Szerintem is. Főleg ha azt is hetekig tart meghozni... bár, azzal valószínűleg nem fog annyit szívni, mint én az ebayes szíjtárcsával...
Mindenesetre motort nem provokálni, sőt, legjobb, ha nem is mész vele sehova (én is jártam napokig foghíjas szíjjal, mire volt időm érte menni, meg fél országon keresztül haza egy szíjtárcsával, aminek már a negyede hiányzott... nem egy felemelő élmény. Bár ezek legalább nem rángatnak szét semmit, csak bármikor bemondhatják az unalmast).
[ Szerkesztve ]
-
DonThomasino
veterán
Azt hiszem megtaláltam az első túra motort ami tetszik is.
Ki mit gondol? kezdő motornak?
[ Szerkesztve ]
" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
TayRol
nagyúr
válasz DonThomasino #8418 üzenetére
kezdő motornak tökéletes! sor2-es, nyomatékos, jo kis motor.
-
yodamastah
őstag
válasz Paul119 #8402 üzenetére
Nem ertem igazan mi a gondod ezzel a motorral. Ha atom felpakolod johogy nehezebben lesz kezelheto. Minden motoron megeredni ha raraksz plsz egy utast, meg meg 40 kilo csomagot. Jo egy goldwing az nem Szelesnek kulonosebben nem szeles a DL650. Ha ugy erzed hogy a futomu ami hatraltat, az persze ertheto, ebben nem penge ez a modell. Esetleg a rugo elofeszitessel lehetne jatszani ha nagyon sok sulyt cipelsz. Amugy meg ha fasza, kenyelmes, jol vezetheto, jo futomuvu turamotor kell akkor bmw
-
Paul119
addikt
válasz yodamastah #8420 üzenetére
több ismerősöm is ajánlotta pl BMW F650GS illetve a Kawasaki Versyst,kényelmes,fürge csak a érezhetően sokkal nehezebben kezelhető megpakolva, de üresen egy álom ez tény [link]
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
DonThomasino
veterán
Hol érdemes a NET en használt motorokat nézegetni?
-
Paul119
addikt
válasz DonThomasino #8422 üzenetére
hasznaltauto.hu pl
-
Paul119
addikt
válasz DonThomasino #8424 üzenetére
és mire vadászol konkrétan?
-
DonThomasino
veterán
Szerelem első látásra.
-
Paul119
addikt
válasz DonThomasino #8426 üzenetére
nálam ő az [link]
-
alvaro
senior tag
Honda NC700S esélyes. De nem sietek sehova
-
KubanitoS
veterán
válasz DonThomasino #8426 üzenetére
Azt keresheted, ez a friss, 2012-es modell.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
vendingo
veterán
Ki milyen GPS-t használ motoron? Most szeretnék venni egyet, de nem tudom milyen legyen.
Szart nem szeretnék venni. Lényeg, hogy napsütésben is jól látható legyen és tudjam valamilyen módon fülhallgatóval használni. Árban kb 30-60 ezret szánnék rá, akár használt is érdekelne. Leginkább garmin érdekelne. Valami tipp?Amúgy voltam Louis-ba tegnap, és sikerült frankón olcsón pakolhatóvá/túraképessé tenni a gépet.
Vettem 2 oldaltáskát, egy 50 literes hengertáskát, szivartöltő aljzatot, esőruhát, esőcsizmát, motoremelőt(29 euró volt).
Ma pedig rendeltem defektjavítót, és egy 16/26 literes tantáskát.
Már csak egy esőkesztyűt, és egy csomagrögzítő hálót kell szereznem.
Augusztusba pedig irány Horvátország-Montenegró-BoszniaTayRol: Amilyen fantasztikus mostanában az időjárás, örülök, ha a sajátomra rátudok ülni
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
runner 125
nagyúr
válasz DonThomasino #8418 üzenetére
Jaja, nagyon cool, jó választás.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
.mf
veterán
válasz vendingo #8433 üzenetére
GPS-es telefon a zsebemben és fülhallgató. Látni? Hova gondolsz, köz- és önveszélyes.
Indulás előtt megnézem az utat, aztán ha mégis eltévednék, akkor félreállok, megnézem telefonon térképen, vagy be is kapcsolom a navigálást, fülhallgató fülbe, és telefon vissza zsebbe.Látom jól bevásároltál
Fotóim és kalandjaim a világ körül: https://www.facebook.com/fmartinphoto/
-
Djuree
félisten
válasz vendingo #8433 üzenetére
nekem egy sima wayteq van, valami 20k volt 3 éve, tökéletes motoron is. csináltam hozzá egy homemade tartót, a srácok látták is már páran innen
olvasható napfénynél is, fülest is lehet hozzá de az minek? sok éve használok gps-t, de még nem éreztem úgy hogy nekem nagyon hallanom kéne a hangját is, ha jól be van állítva anélkül is tudni kell tájékozódni vele. max megállsz ha nem vagy biztos. vezetés közben belebújni és nézegetni, főleg nyomkodni nem ajánlott. énis csak rápillantok, tized mp alatt látom a nagy kék vonalat jó felé megyek-e.
kocsiban szoktam nyomkodni is, de felnézek mp-enként az útra közben, nagyon veszélyes, vigyázni kell, főleg sűrű forgalomban, de én veszélyesen élek másban is[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
vendingo
veterán
Én eddig ahány GPS-es telefont használtam, mindegyik behalt navigálás közbe.
Rajta a töltő, megy a navigálás, netán még a nap is süti aztán túlforrósodik és kikapcsol.A jól láthatóság már csak azért is jó lenne, ha félreállok ne kelljen árnyékot csinálnom, hogy lássak belőle valamit, mellesleg használnám kocsiba is.
Lehet be kéne vállalnom egy zumo-t, csak baromi drágák.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
DonThomasino
veterán
Külföldről érdemes motor hozni?
Milyen feltételei vannak?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
runner 125
nagyúr
válasz DonThomasino #8440 üzenetére
Volt már korábban is téma, szerintem annyival nem olcsóbb, h megérje.
Sőt, néztem a mobile.de-n még az F4i-ket, majdnem hogy drágábban árulták kint, mint itthon. S, erre még rájön ugye a forg.helyezés, reg.adó költsége, plusz az uti költség is és az esély, h feleslegesen mentél ki.Max. jó vételnek enyhén sérült motort tudok elképzelni kintről.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TayRol
nagyúr
válasz DonThomasino #8440 üzenetére
szvsz nem. itthon is annyi az elado használt motor hogy ki lehet fogni jo allapotut es meg az alku is belefér.
-
DonThomasino
veterán
válasz runner 125 #8441 üzenetére
Egy új motornak mennyi a forgalomba helyezés költsége ?(mindennel)
-
doc
nagyúr
válasz DonThomasino #8444 üzenetére
guglizz ra, van egy csomo kalkulator
nyilvan erosen fugg pl. kobcentitol -
runner 125
nagyúr
válasz DonThomasino #8444 üzenetére
Fejből most én sem mondom meg, keress rá.
..meg eleve sok új motor ára már azzal együtt értendő, illetve a reg.adók úgy tudom most valamelyest csökkentek. De, tippem szerint egy átlagos 600-asra minden költség + 120-130k tuti van.
-
DonThomasino
veterán
A kawa nál a Sport/Naked kategória supersport és a sportúra között van?
-
runner 125
nagyúr
válasz DonThomasino #8447 üzenetére
A Kawa-nál mi a sport/naked kategória? Az ER-6F? Mert, a sor 2 miatt ez inkább túra-sport.
Sport-túra inkább egy CBR-F."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
TayRol
nagyúr
válasz DonThomasino #8447 üzenetére
ők valószínű a z750/z1000-et pozíconálják oda szoval igen.
sporttúra az lehet akár az er6n/f illetve a z1000sx.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest