Hirdetés
- Mostantól több képkockát generálhat az új Arc meghajtó
- Önmagában is értékesíthetőnek tartja a Vera CPU-t az NVIDIA
- A sufni mélyén született a Galax Titan RTX Hall of Fame VGA
- Rég elfeledett képaránnyal nyúzhatjuk a múlt nagyjait az AYANEO kézikonzoljával
- Ráncfelvarrás után marad nagyjából ugyanaz a Minsforum OCuLinkes mini PC-je
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Gaming notebook topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5-7640X / i7-7740X "Kaby Lake-X" és i9-7xxx "Skylake-X" (LGA2066)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Üdv. Hát naaagy türelemmel.
A karaktergenerálásnál úgy célszerű összeválogatni a sklijjeidet, hogy amiről tudod, hogy gyakran fogod használni, az ne nagyon kerüljön major vagy medium skillek közé. Ez nyilván ellentmondás, de az Obliban is ez van, ez a használati gyakorisághoz kötött fejlődési rendszer hátulütője. Ha pl mágiára gyúrsz, és kedvenced a destruction, akkor gondban leszel a willpower-rel, mert túl gyorsan lépsz szintet. Ezért ha mondjuk battlemage kaaktert szeretnél, akkor a destruction-t, regeneration-t célszerű minorba tenni a karaktergenerálásnál. Sajnos gyakran kell ún power training-et alkalmazni, pl ha látod, hogy közel állsz a szintlépéshez, de tudod, hogy mondjuk a strenght nem fog csak 2-3-at ugrani, akkor rágyúrsz egy vagy két strenght növelő skill-re, amit minorba tettél. Pl én rendszeresen ugrálgattam föl-le Balmorában a bolhához fölvezető lépcsőn, vagy Vivecben a meredek rámpán. Fölfelé ugrálva toltam föl az akrobatikát, amíg az minor skillként 2-3-at hozzáadott a strenght növekedéshez szintlépéskor. Ha van elég pénzed akkor trénerekkel is ezeket a minor skilleket fejleszteni. Én minden szintlépés előtt kiválasztottam, hogy mely 3 fontos attribútumot akarom az adott időszak alatt 5-el növelni, és ezekre gyúrtam. Az endurance-ot érdemes legelőször kimaxolni, mert az szabja meg szintlépésenként mennyivel nő a hp-d. Ezt én minorba tett kovácsolás meg block-al fejlesztettem, ha jól rémlik. Továbbá stigulákat is huzogattam, hogy tudjam, a szintlépéshez szükséges 10 major/medium skillnövekedésben melyik attribútum mennyivel részesül 
Új hozzászólás Aktív témák
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Futás, futópályák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- ÚJ HyperX Cloud Stinger Core Bolti ár:30k INGYEN FOXPOST
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung C34G55TWWP Monitor - 34", VA, 3440 x 1440, 1 ms, 165 Hz
- Eladó ASUS TUF GAMING B760M-PLUS WIFI mATX alaplap
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3837
- Dell Latitude 3301 Core i5-8265U CPU / 8GB DDR4 RAM (Zsanér törött)
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A karaktergenerálásnál úgy célszerű összeválogatni a sklijjeidet, hogy amiről tudod, hogy gyakran fogod használni, az ne nagyon kerüljön major vagy medium skillek közé. Ez nyilván ellentmondás, de az Obliban is ez van, ez a használati gyakorisághoz kötött fejlődési rendszer hátulütője. Ha pl mágiára gyúrsz, és kedvenced a destruction, akkor gondban leszel a willpower-rel, mert túl gyorsan lépsz szintet. Ezért ha mondjuk battlemage kaaktert szeretnél, akkor a destruction-t, regeneration-t célszerű minorba tenni a karaktergenerálásnál. Sajnos gyakran kell ún power training-et alkalmazni, pl ha látod, hogy közel állsz a szintlépéshez, de tudod, hogy mondjuk a strenght nem fog csak 2-3-at ugrani, akkor rágyúrsz egy vagy két strenght növelő skill-re, amit minorba tettél. Pl én rendszeresen ugrálgattam föl-le Balmorában a bolhához fölvezető lépcsőn, vagy Vivecben a meredek rámpán. Fölfelé ugrálva toltam föl az akrobatikát, amíg az minor skillként 2-3-at hozzáadott a strenght növekedéshez szintlépéskor. Ha van elég pénzed akkor trénerekkel is ezeket a minor skilleket fejleszteni. Én minden szintlépés előtt kiválasztottam, hogy mely 3 fontos attribútumot akarom az adott időszak alatt 5-el növelni, és ezekre gyúrtam. Az endurance-ot érdemes legelőször kimaxolni, mert az szabja meg szintlépésenként mennyivel nő a hp-d. Ezt én minorba tett kovácsolás meg block-al fejlesztettem, ha jól rémlik. Továbbá stigulákat is huzogattam, hogy tudjam, a szintlépéshez szükséges 10 major/medium skillnövekedésben melyik attribútum mennyivel részesül