- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
-
PROHARDVER!
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda 1993
senior tag
válasz BomiBoogie #2350 üzenetére
hát,oké.
azért akarok chieftec-et venni,mert most egy hkc 550 w-os v-pover tápom van,és félek hogy ez nem lenne elég a kártyának.
XD alias IKSZDé
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz honda 1993 #2351 üzenetére
Khm, ezt szépen úgy mondjuk, hogy a HKC nem nem elég, hanem semmihez nem ajánlott.
A kártyához bőven elég egy minőségi 400-as. Azért ne számíts Full HD játékra, de megteszi majd a 7750, amit megkövetel a haza. -
honda 1993
senior tag
válasz BomiBoogie #2352 üzenetére
értem.
egy utolsó kérdésem lenne.egy 400-as chieftec elég lenne egy hd 7770-nek is?
mert most nézem,hogy csak 3 000 ft-vel drágább
XD alias IKSZDé
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz honda 1993 #2353 üzenetére
Igen, bőven.
-
honda 1993
senior tag
-
nTom
aktív tag
Az alaplapom PCIe 2.0-ás, ha ebben használnék 2.1-es vagy 3.0 videokártyát, az milyen hátránnyal járna?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz pocokxx #2358 üzenetére
UP helyett olvass vissza.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz BomiBoogie #2359 üzenetére
Köszi, efölött tényleg elsiklottam... Egyébként a másikra tök mindegy mit veszek...?
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Sz_Imre
senior tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő. Link
Előre is köszönöm! -
pocokxx
Közösségépítő
válasz BomiBoogie #2363 üzenetére
Ez volt az első fele:
1) Szeretnék egy olcsó VGA-t, aminek tulajdonképpen csak annyit kell tudnia, hogy kezel két monitort. (pontosabban egy monitort, megy egy projektort. ) Énekvetítő rendszerbe kellene, lehet használt is, de jó lenne, ha sokáig bírná. Ezért arra gondoltam, hogy nem feltétlenül kellene hajszolnom a régi "gamer" kártyákat, mivel azok talán hamarabb elhasználódnak, mint gyengébb társaik. Vagy rosszul gondolom? Erre a keret kb. 3-5 k"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
veterán
válasz BomiBoogie #2338 üzenetére
HD filmlejátszásnál és netezésnél teljesen mindegy, hogy erősebb e a 4650-es a 6450-nél. A dedikált UVD motor felel ezekért, az meg mindegyik 6xxx-ben ugyanaz. Szóval felesleges drágábbat vennie. Pont ilyen otthoni, netezgetős, filmnézegetős kártyának készült a 6450.
solfilo
-
Tibiked
csendes tag
válasz 93.Szabi #2340 üzenetére
kb. 30 ezret és újat szeretnék.
A gép adatai:
FUJITSU SIEMENS CELSIUS W350
Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz
Fujitsu Siemens D2317-A2 Alaplap
NVIDIA GeForce 210 (512 MB) Videokártya
4 GB DDR2 SDRAM DDR2-800
S26113-E510-V50 300W Tápegység
FUJITSU SIEMENS // Phoenix Technologies Ltd. Bios Verzió 6.00 R1.08.2317.A2 -
pocokxx
Közösségépítő
válasz BomiBoogie #2365 üzenetére
agp-s kellene, és semmi xtra elvárás nincs, csak egy Dsub meg egy DVI csatlakozó.
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz BomiBoogie #2371 üzenetére
Ez nem Eyefinity, csak simán két monitor.
[ Szerkesztve ]
-
Sondi1986
addikt
-
Debesq
tag
Sziasztok!
Egy AMD Athlon 64 X2 5000+- hoz milyen kártyát ajánlanátok? Most egy 9600gt van mellette, de elég kevés ez a kártya. Tudom a proci se mai darab. Érdemes valami újabb kártyát venni, lenne előre lépés? Max 20k lenne rá, használt is szóba jöhet, persze garival. -
takessz
senior tag
Hejhó srácok néztem az ipon honlapját és sajnos
Ez az olcsob fajta 7750 el fogyot aki tudna egy pesti céget ahol még kapható azt megköszöném[ Szerkesztve ]
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
Sz_Imre
senior tag
válasz BomiBoogie #2362 üzenetére
Köszönöm a válaszodat!
Még egy kérdés: Az alaplapom: Asrock ConRoeXFire-eSATA2 melyik az a videokártya ami még kompatibilis vagy hogy felismeri-e? (És lehetőleg Nvidia VGA-t).
A többi adat a profilomnál található. -
Bableves000
csendes tag
válasz BomiBoogie #2236 üzenetére
Igen, de az se segített.
-
haddent
addikt
sziasztok
ismerős megkért, hogy tegyem ezt fel: melyik GTX670 -et ajánlanátok 100-110k környékén? Gigabyte OC -t nézett ki magának, abból is a 2GB ramosat. Másik: megér +10k -t +2GB ram? Full HD -ban játszik, abban is fog, szüksége lesz több ramra, mint 2GB 1-2 éven belül? -
Sondi1986
addikt
válasz haddent #2381 üzenetére
AMD-n nem gondolkodott?
esetleg egy ilyenen: GIGABYTE GV-R797OC-3GD HD7970 3072MB GDDR5 PCIE + NINCS MEGÁLLÁS játékok + 3 játék ajándékba. -
_Babilon
tag
Üdv,
Tudne valaki egy drivert mutatni nekem ATI Radeon X1250-hez?? WIN7 64-en fut a gép...
Nem mai -
JuliusK
tag
Sziasztok!
Van egy Sapphire Radeon 6850-esem, de nagyon szemezek a remek ár/érték arány miatt egy Sapphire 7870 2GB GHZ Edition-nal. Kérdésem, hogy érdemes váltani és egy i5-760 kihajtaná a kártyát? (Bővebb infó a konfigomról a profilomnál.)
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-
Cellux5
csendes tag
sziasztok
ti melyiket javasolnátok a kettő közül?
ASUS Videókártya PCI-Ex16x nVIDIA GT 630 1GB DDR5
ASUS Videókártya PCI-Ex16x ATI HD 6670 1GB DDR5Előre is köszi a segítséget
-
Sondi1986
addikt
válasz JuliusK #2384 üzenetére
JuliusK Érdemes váltani, húzol a procin.
haddent Full HD-hóz fölösleges 4GB 2-3Gb bőven elég, de én HD7970-est ajánlok mert erősebb a GTX670-nél.
Cellux5 Mindenképp HD6670-est vegyél jóval erősebb a GT630-nál!
itt az új medál, ahol a DDR3-as 6670-es elveri.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz _Babilon #2383 üzenetére
Ez jó lehet.
Google első találat.haddent: a Jóisten sem mondja meg, mi lesz mondjuk 2 év múlva, úgyhogy mi sem ígérhetünk semmit.
[ Szerkesztve ]
-
Toto2000
tag
válasz BomiBoogie #2214 üzenetére
Sziasztok!
Először is köszönöm az alábbi válaszokat:
(#2198) csucsbicep
(#2199) Alpachino
(#2200) sakal83
(#2214) BomiBoogieSajnos kiderült, hogy az eddigi MSI 4890OC-m volt valóban a ludas, kiégett szegény javíthatatlanul. Zárlat lehetett vagy valami hasonló (nem tuningoltam, bütyköltem). Szóval eladni nem lehet.
A fentiek fényében, meg elnézve az anyagi helyzetemet most csak videókártyát veszek. Nomeg az időtényező is fontos, minél előbb kell, mert ez az egy gépem van, szóval a jelenlegi mobo és proci eladása egyelőre nem fér bele.
Megértettem a tanácsaitokat és meg is fogadom őket, csak két fázisban: mivel hosszútávra tervezem a gépet veszek most egy 7850OC-t vagy egy 7870OC-t, amihez kevés a procim, tudom, de nincs nagyon értelme rosszabbat venni. A második fázisban meg valamikor jövőre lecserélem az alaplapot/procit/ramot, bár ez nem két fillér lesz.
Köszönöm a tippeket!
Üdv:
Totó -
takessz
senior tag
nos sajna a olcso 7750 elfogyot mindenhonnét 6670 menyire lenne jó az amd athlon 64 x2 5400+ mellé vagy essetleg valami jobbacska 7750 tejesitményébe aki tud valamit írjon!
Apple iPhone 14 256GB Midnight Black iOS 17.6.1 | Apple Watch Series 4 Nike Edition | PlayStation 5 825 GB "Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel."
-
takessz
senior tag
válasz BomiBoogie #2394 üzenetére
7750 et kartam rendeli de 2 napja elfogyot és sorba utatittota az ipon vissza a rendeléseket de ha 6670 1280x1024 bf high on el ketyeg majd játszható telyesitménybe min 30 fps akkor no para és nem multi hanem single
-
Toto2000
tag
válasz csucsbicep #2391 üzenetére
Köszi! Nem feltétlenül szeretnék OC-t, csak éppen az van jó árban most ott ahol veszem. De gondolom az OC kártyákat is lehet még tovább húzni, ha nagyon muszáj...
-
Kalos7
tag
Csáó mindenkinek!
Tudna nekem valaki a videókarikról teljesítmény szerinti sorrendet mondani/linkelni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs