Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• AtHoS

nagyúr

válasz Zola007 #28083 üzenetére

Szerintem ilyesmit keresel:

Diskdir 1.3 2012/03/25 Total Commander plugin: 32+64 bit

"Creates a list file with all selected files and directories, including subdirs (e.g. as an index for CD-ROMs). It is called like a packer (Files->Pack)!"

vagy

DiskDir Extended 1.67 2012/03/23 Total Commander plugin: 32bit vagy 64bit

"The same as DiskDir, but also lists contents of archive files ARJ, ACE, CAB, JAR, RAR, ZIP, TAR, TGZ (TAR.GZ), TBZ (TAR.BZ, TBZ2, TAR.BZ2). Format is fully compatible with DiskDir, i.e. this plugin works with DiskDir files, as well as DiskDir works with this plugin's files."

Forrás: [link]

A linkelt TC pluginekkel a TC Fájl menü becsomagolás részén lehet létrehozni egy egyszerű szöveges fájlt, ami tartalmazza a kijelölt fájlok/útvonalak beállított paramétereit. Ezt követően az elkészült fájlon Entert ütve úgy lehet benne mozogni, mintha egy mappában/meghajtón mozognánk. Keresés is szépen működik benne alt+f7-re

Szerk.
    Régebben kreáltam egy kis VB programot, amivel több elkészült lista fájlt lehet "egyesíteni", így egyszerűsödik a keresés, mivel nem kell sok fájlban külön-külön keresgetni

Most olvasom, hogy TC keresőt kiejtetted. Nem értem miért, de ebben az esetben nem ez lesz a megfelelő megoldás számodra :F

Új hozzászólás Aktív témák