Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Acheron

    őstag

    válasz Franklin #92790 üzenetére

    OK, mindjárt lövök pár képet, bár csodákat ne várj, nem egyformán kalibrált monitorok képernyőről készített digitális fényképe feltöltve, és saját monitoron nézve - háát, messze nem azt fogja mutatni, mint én amit látok :N Mindenesetre lökök egy kis szuflát a tükrösbe, a mobil kameráját felejtsük el ilyen teszthez, megpróbálom a rendelkezésemre álló legjobb technikával reprodukálni a különbséget. Előzetesben talán annyi, hogy az U2410 -en teljesen élnek a színek (szerintem pont olyan, mint amilyen (pl egy tükörbe nézéssel összevetve :) ) ha egy fényképet nézek), az XB271HUA pedig egy szintén szép, de más színt mutat. Nincs ezzel semmi gond - körtét az almával - egy profi grafikus monitor egy ízig vérig profi játékos monitorral szemben - nem ugyanarra vannak kitalálva, mindegyik más területen eszi meg a másikat reggelire. :K
    Jah, kávák: A káva nélküliség szép marketing, itt a káva nem kívül, hanem belül van, a képernyő külső fedőlapja mögött (csak bekapcsolt képernyőnél látszik). Kisebb ugyan, mint az U2410 -nél, de azért van.
    Egyébként ez olyannyira szubjektív, hogy ha nem mondod, meg sem nézem a kávák közötti különbséget, annyira nem oszt, nem szoroz használat közben (sorry, én javarészt sötétben használom a gépem).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák