Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tsebacsi

    nagyúr

    Sziasztok!

    Újra itt vagyok, nem tudok dűlőre jutni magammal :D

    Adva van a Dell U2311H, amit le szeretnék cserélni.

    A terv eddig egy 27" WQHD monitor volt, el is mentem megnézni sivatagosba: Nagyon kedvesek voltak a srácok mert fél óra alatt prezentálták az AOC Q2790PQU/BT-t, tetszett is, de még mindig félek a WQHD felbontás okozta mini betű és ikonméretektől, skálázni pedig nem szeretnék se Win10 se Chrome alatt ha nem muszáj. Ráadásul most nem is elérhető a monitor :(

    Itt melóhelyen van egy Dell UP2516D, nagyon szép, de a WQHD miatt elég kicsik a betűk, azaz erőltetném a szemem, sokkal jobban érzem magam a P2412H-val, ami FullHD. A távolság 80cm, amennyi otthon is lenne.

    Már kacsintgatok a TN gamer monitorok felé és, mert a felhasználás igazából netezés, Youtube és játék lenne (CS 1.6, CS:GO, Cars2, stb). De rettegek, hogy egy IPS után a TN ilyen téren nagy csalódás lenne, habár itt van a munkában az említett P2412H TN-es és boldogulok vele. De azért a mellette lévő Latitude 5440 színei picit szebbek és élénkebbek.

    Mivel MSI1060 6GB-os kártyám van, csak G-syncel tudnék 144 Hertz-et kapni, de ha jól sejtem az adott játék alatt natív felbontásban a VGA-nak bírnia kell a 144fps-t hogy a 144Hz érvényesüljön? Ha rosszul gondolom javítsatok ki pls, ez ügyben sem akarok lyukra futni ha nem muszáj.

    Szóval igazából 25"-27" között vergődök, és FullHD vs WQHD ellenében. Lehet ezt a TN panel dolgot és a G-sync-et elengedem, hacsak nem mondjátok azt, hogy egy BENQ ZOWIE XL2546 vagy Dell Alienware AW2518HF van olyan jó a fentebbi felhasználásra, mint egy DELL P2719H vagy U2715H esetleg P2419H. Bármi más ajánlott lehetőséget is szívesen fogadok persze!

    Nekem nagy előny lenne az USB hub és a D-sub a kamerarendszer miatt, de biztos tudok találni D-sub-HDMI átalakítót :)

    Tessék lehülyézni nyugodtan, de a 8év dellezés után törekednék egy hasonló problémamentes 8 évre, vas fejlesztés egyelőre nem lesz, szóval ezzel a 1060-assal terveznék még 2-3 évre minimum, ezért sem akarok úgy járni, hogy WQHD felbontások közepes részletességgel nézzek valamit, ami FullHD-ban menne akár max közeliekkel is. Kérdés, hogy a felsorolt IPS monitorok hátrányt okoznak-e public CS:GO-zás közben és Cars2 vezetés alatt, vagy ez puszta félelem, és nincs akkora differencia az 1-6-8 milisec között?!

    Köszönöm szépen a segítséget! :R

    [ Szerkesztve ]

    Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!

Új hozzászólás Aktív témák