- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Androidos fejegységek
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackdog
csendes tag
Sziasztok!
Forgatható monitorban kezdtem el gondolkodni, munkámhoz jól tudnám használni. De még sosem láttam ilyet élőben, pláne nem használat közben. Akinek ilyen van, vagy aki látott már, meg tudja mondani, hogy ezek használatakor a forgatást követően automatikusan elfordul az op.rendszer (pl. win10) asztala is, esetleg billentyű kombináció kell hozzá. Magyarul van-e benne valami giroscope, mint a tabletekben, ami a monitor-kábelen keresztül jelet ad az op.rendszernek és egy feltelepített kieg.drivert követően az alap monitordriver elforgatja az asztalt. -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek van tapasztalata DELL P2418D vagy DELL U2518D monitorokkal? Jelenleg egy S2415H monitorom van, vagyis volt mert sajnos elhalálozott. Váltani szeretnék, de akkor már valami jobbra. WQHD felbontással mindenképpen szimpatizálok, win és mac vegyesen lenne használva, így annyira nem zavar a kis colon nagy felbontás (mac miatt főleg). Elsősorban fénykép szerkesztéshez kellene, főleg tájkép, így mindenképpen 100% körüli SRGB-re lenne szükségem. Megérné a felárat az U2518D? Mennyivel jobb a képe? Illetve nem tudom, hogy P2418D pl mekkora színteret tud. Köszi a választ!
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
nagyúr
válasz D-LAN|FuRioN #91452 üzenetére
Főnökömnek van, ő imádja, otthon is van neki. Igaz ő a nagy felbontást a dupla ablakozásra és excel átlátásra használja, nem olyanra amire Te szeretnéd. A képe szerintem szép, csak ekkora monitoron ekkora felbontás, minden miniatűr
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz Tsebacsi #91453 üzenetére
Mármint melyik van a főnöködnek? Hát retina macbook pro mellett lesz használva, viszonylag az is tud pici lenni azért. Fotó miatt kell ugye elsősorban, ott meg előny a jó ppi, könnyebben dolgozok vele, élesebb az egész. Macbookot félre teszem leülök a S2415H elé és mintha homályosan látnék kb. Mondjuk mostmár úgy sem, hogy meghalt...
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
nagyúr
válasz D-LAN|FuRioN #91454 üzenetére
Bocsánat, 2518D
-
Mamuska
őstag
válasz D-LAN|FuRioN #91456 üzenetére
Mind a kettő tudja a 99-100% sRGB-t.
-
titán
válasz blackdog #91451 üzenetére
van-e benne valami
Nincs benne semmi.
És borzasztó. A 16:9-16:10 monitorok teljesen használhatatlanok portré módban. Az űrben van a tetejük, neked meg két nap múlva nyakmerevítőt kell hordanod. Pivotba csak 4:3 vagy inkább 5:4 monitort szabad (érdemes) állítani.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Elar
senior tag
Külön nem írok köszönömöt, de köszönöm szépen ha válaszolsz :)
-
IceBladeHun
csendes tag
Helló!Ez a Benq monitor szerintetek jó e?[link] Ha nem akkor 50e ft ig mit ajánlatok 24" ips és fullhd legyen.
-
nagyúr
válasz IceBladeHun #91460 üzenetére
Mire fogod használni? pl: DELL P2417H/Dell P2419H, AOC I2490VXQ/BT, Acer Nitro VG240Ybmiix.
-
nagyúr
válasz IceBladeHun #91463 üzenetére
Az Acert mondanám, de akár az AOC-ot is, az is húzható 75Hz-re, de az Acer Freesync-es is!
-
Elar
senior tag
-
-Ben-
veterán
Amióta P2419H -ra váltottam, nekem is nagyon gyorsan fárad a szemem. Levettem már 25% -ra a fényerőt, de még mindig nincs rendben.... Sőt, már elbarmoltam a színeket is. Beállítottam egy „night shift” szoftvert, ami 3500k - ra állítja a fehéregyensúlyt, de továbbra se az igazi. De már sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Brekk
addikt
Még lehet az is, hogy FRC látó vagy, az emberek 99% nem veszi észre, aki tudja mire kell figyelni az meglátja. Bár kizártnak tartom, hogy ez szemfáradást okozzon, maximum zavaró tud lenni ha valaki nagyon látja.
Bocs, h nem magíarázom el az FRC-t, majd rákeresel...http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Runner_fxr
Ármester
Sziasztok! G-Sync monitorban van most valami best buy? Anno pár éve elég horror árban mentek ezek.
-
Márk
senior tag
Sziasztok!
Az AOC 24V2Q a mindennapi használaton kívül (kivéve filmnézés, arra ott van az 50" utolsó generációs Pioneer Kuro plazma) elviekben mennyire felelhet meg játékra is? IPS, 5ms, 75Hz, Freesync, DisplayPort
Esetleg akinek van személyes tapasztalata, hogy játék alatt ghostingol-e, az ne tartsa magában.
2009.08.: LG 42LH4000 ---> 2011.08.: PANASONIC TX-P42G20E ---> 2014.05.: PANASONIC TX-P50UT50E ---> 2017.05.: PIONEER 9G KURO PDP-LX5090 tuned by janos666
-
Revoltek
aktív tag
Sziasztok! 40k alatt tudnátok ajánlani IPS paneles megjelenítőt, amit meg is tudok rendelni az Oázisconputer weboldaláról? Ők kalibrálnak is24" és minél nagyobb sRGB lefedettség lenne a cél.
[ Szerkesztve ]
-
Brekk
addikt
válasz Runner_fxr #91469 üzenetére
Semmi sem változott.
http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
Franklin
addikt
válasz Runner_fxr #91469 üzenetére
Továbbra is az Acer Predator XB241H a legolcsóbb G-sync monitor, 134e-ért (24", TN, full HD, 144 Hz).
-
lujo10
aktív tag
Uraim!
Melyiket szeressem a 3 közül, leginkább játékra lesz használva, néha film és net:
1. Benq GW2270
2. LG 22M47VQ
3. LG 22M57VQ-PÁrban kb. azonosak, 1.-2. kb 1 éves gari nincs, a 3. több mint 2 éves, még garos néhány hónapig.
[ Szerkesztve ]
Egy igazi férfi Internet Explorer-t használ -> Kaland, veszély, kockázat. (Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm Uram, hogy legalább nem hullámzik!") Navigare necesse est, vivere non est necesse. Ja és Széles Utat!!!
-
RedHarlow
aktív tag
Sziasztok! Grafikai munkára szeretnék vásárolni egy monitort. A notebook.hu 20 havi 0%-os THM akció közül esetleg tudnátok ajánlani valamit? Árban úgy nagyon max 70-re gondoltam.
https://www.notebook.hu/monitor-projektor?page=2&sort=price.final_price&dir=desc
Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
starius
tag
Sziasztok! Melyik a legolcsóbb ajánlott freesync monitor rx 580hoz?
-
ßrainiac
addikt
válasz hackeeeee #91483 üzenetére
Nekem 144hz-en a 30fps is sokkal folyamatosabbnak tunt (erre van lekorlatozva a fomenu pubg-ben), sztem siman lehet hasznalni 144-nel kevesebb fps-sel is.
Ha kompromisszumok nelkul jatszanal, sztem minimum 2 1080Ti lenne a gepedben
Meg aztan ha mar monitort vesz, miert vegyen "elavultat"?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
ßrainiac
addikt
válasz hackeeeee #91486 üzenetére
És, a mostani vassal dinamikusabb a 30 fps, mint azzal volt, pedig ott még range-ben volt, itt pedig nincs..
Ezt elmagyarazod legyszi?
És, nem a képfrissítésről beszéltem, hanem a felbontásról.
Arra gondoltam, hogy a felbontas no, a teljesitmeny csokken, igy kevesebb fps-t kap, de a magas kepfrissites miatt lehet, hogy boven jatszhato lesz a 70 fps a korabbi 100 helyett.
..legalabbis en ebben remenykedem, mert en is 1070-nel lepek feljebb 1440p-re - a monitor pedig meg nem erkezett meg
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Az electrovision.hu-t valaki ismeri? Monitort akarnék venni, és 34"-os QHD monitorban gondolkodom, Nekik pedig van egy-kettő egészen jó áron. Gondolom refurbished, de megéri ennyiért belevágni?
Köszönöm!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ßrainiac #91487 üzenetére
Persze, de erre alapjában véve ott van a bővített szinkronizálás az AMD-nél, és a (nemtudomhogyhívják) az nVIDIA-nál.
Hát, próbálgattam heccből annó 30 fps-re cap-elni a Ti-vel, és az eredmény minden volt, csak nem játszható, mindamellett, hogy ezen a monitoron ott volt a box is, és az 1080p-ben simán ment 30 fps-sel, úgy, hogy ott 60Hz-ben ment a monitor.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz ßrainiac #91490 üzenetére
Pl. OneX-nél ez már annyira jól meg van oldva, hogy lényegében nem vehető észre a különbség. Ergo 30 fps-sel fut a játék, de minden monitor, ami monitoroz, 60-at ír.
Hát nézd, erre Én annyit tudok mondani, hogy a 165Hz/fps után engem nem zavart sem a 30, sem pedig a 60..
Sőt, most, a freesync mellet 45fps-sel is ugye már vajsima a kép, csak frametime magas.. Ergo, ha 30 FPS-től megy a Freesync, vagy a gsync, akkor ha nem vagy "progamer" lehet, hogy észre sem veszed..
Én most csak annyit veszek észre, hogy elkezd kicsit akadni a kép, ha beesik az FPS 45 alá.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
lujo10
aktív tag
-
Dennis
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni.
Két monitort néztem ki.
ASUS VG278Q
Acer KG271Bbmiipx
Az Acer esetében ha a gépem a legújabb játékoknál nem tudja biztosítani hozzá a 200+fpst akkor lessz valami hátrányom belőle?(szaggatás vagy késleltetés esetleg)
Választ előre is köszi! -
Brekk
addikt
válasz laci06 #91488 üzenetére
Ezekre az outletes cuccokra nincs gyári gari tudtommal, tehát ha gond van akkor csak ők tudnak segíteni, és sztem mivel nem hiszem h lg monitorok javításához rtenének, így kérdéses mit tudnak csinálni egy hibás darabbal a későbbiekben...
-
Brekk
addikt
válasz Dennis #91494 üzenetére
Ha ugrál a FPS akkor lesz tearing, kérdés ez mennyire zavar téged. Általában az a megoldás, hogy megkeresed adott játéknál azt az FPS-t ami alá nem megy, és annyira állítod be a frissítését a monitornak és bekapcsolod a vsyncet. Így befixálod a frissítést, és nem fog ugrálni a FPS.
-
Yany
addikt
Azta, láttátok, hogy az F791-es hogy bezuhant az Amazonon?
Potom €609-ért még szállítással is jóval a magyar árak alatt jön ki.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
allein
addikt
Üdvözletem mindenkinek. Adott kettő egyforma monitor: Dell S2340L. Active power on time: 5545 óra és 5890. Délutánra már elkezd fájni a szemem.
Szoktam néha otthonról dolgozni, ugyancsak két egyforma saját monitorom van: DELL P2417H. Ez egy újabb modell. Teljesen meg vagyok elégedve velük.
Kolléganőmnek is fáj a szeme a régi monitortól, S2316H.
Rendeltem az imént neki egy P2417H-t. Gondolkodom azon, hogy lecserélem a mostani S2340L monitorokat az újabb P2417H-ra. Szerintetek kell ennél jobb monitor irodai munkára? Office, levelezés, ilyen dolgokat használunk.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Horgász topik
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honda topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- 1ÉV GARANCIA ! Fujitsu 27" iPS QHD, 100% sRGB / FEHÉR ÓRIÁS - hdmi, dvi 2x dPort +SZLA
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
- Lenovo ThinkVision T24i FHD IPS 60Hz monitor garanciával hibátlan működésse
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest