Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • atee

    őstag

    Mivel ígértem ezért írok pár sor saját tapasztalatot a monitoromról Acer XG270HU
    Láttam páran keresnek hasonlót. 27", 144Hz, Freesync, 2560*1440. Hátha billen valamerre náluk a mérleg.
    Véleményem mindenféle szakmaiságot nélkülöz!

    Vásárlás előtt néhányan felszisszentek, hogy ennyi pénzért TN monitort :Y
    Igen nálam ez nem volt hátrány. Eddig is csak TN monitorom volt. Láttam már szebb kijelzőt is természetesen, de nálam más paraméterek fontosabbak voltak a színhűségnél és betekintési szögnél.
    Ilyen szempontból nézve semmiképp nem okozott csalódást. Sőt! Határozottan jobb a képe mint az elődjének.
    Érdemes megnézni mielőtt valaki csak azért húzza le a listájáról mert azt hallotta a TN az xar.
    Csomagolása rendben van. Kapunk hozzá mindenféle kábelt gyárilag.
    A külső korszerű dizájn. Vékony keret. Szerintem megosztó színkombináció, de tulajdonképpen már megszoktam. Nem volt eleinte a szívem csücske. Persze valakit meg lehet pont ez fog meg benne.
    Szuper könnyű még 4 kg. sincs! Sajnos a fizikai állíthatóság az nagyon gyenge. Azt gondolom, hogy ennyi pénzért egy monitornak a magasság állítás az a minimum lenne. Persze ez sem komoly, inkább csak bosszantó hiányosság.
    Csatlakozókat tekintve az elegendő szó a helyes. USB hub nincs rajta ami szintén bosszantó fillérb@szás a gyártó részéről.
    A felbontás is sarkos pont lehet, hiszen ilyen felbontáshoz egy izmosabb VGA is kell. Véleményem szerint aki 27 es monitroban gondolkozik annak feljebb kell lépni a full HD felbontásnál. Aztán lehet ez is csak ízlés dolga.
    Én kb. 70-80cm ről használom. Az igazat megvallva azt gondoltam brutálisan nagy lesz a különbség 24 col ról váltva, de alig észrevehető a növekedés. Vagyis semmi katarzis érzés, hogy húú bazz.
    A hangszórókat sajnos nem tudtam tesztelni.. szerintem gyárilag rossz lehet valami mert meg se szólal hiába kötöm össze. Másik kábelt is próbáltam. Pont nem is érdekel, úgyse használnám semmire. Garanciában majd egyszer talán ha lesz más gondom is vele.
    Illetve valamiért nem tudom ráerőszakolni a windowsra a drivert amit a hivatalos oldalról és más forrásból is letöltöttem már. Mindenhol látszik a típusa, kivéve az eszközkezelő..ott pnp monitor marad... Talán majd egyszer egy win reinstall megoldja.

    129 ezer forintért tudtam megvenni BF előtt az MM féláfás akciójában. Azt gondolom ez elég baráti. hiszen a legolcsóbb helyen is 145 ezer az ára most is!
    Halkan jegyzem meg, hogy Pénteken leadott rendelésem szombaton reggel itt volt Kőszegen! Ez több mint kiváló! 5 év garancia szintén nem elhanyagolható!

    Összegezve nem bántam meg a választást. Számomra ideális monitort vásároltam. Biztos vagyok benne, hogy az elődjéhez hasonlóan, ha nem döglik be akkor kiszolgál majd 5-7 évig simán mire elcsábulok egy szebbre, nagyobbra korszerűbbre.
    Gondolom ezt annak tükrében is, hogy Nvidia szimpatizáns voltam és most a Freesync miatt AMD kártya lett a fejlesztés. Elmehet a felárával az Nvidia g-synces p...ba!

    [ Szerkesztve ]

    D-day 2002-01-04 01:54

Új hozzászólás Aktív témák