- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Bluetooth hangszórók
- Gaming notebook topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Skacok!
Ma reggel arra ébredtem hogy hülye vagyok, ha nem látványosabban nagyobb monitort veszek mint amilyen volt. Ezért sztornóztam a Samsung BX2331-et (netto 2.6 centivel nagyobb) és elkezdtem kacsintgatni a Benq GL2440HM felé (netto 6 centivel nagyobb). Egyetlen gondom vele csupán az hogy nem tudom mennyire minőségi. Úgy értem nem adnak rá 3 nap pixelgaranciát, de ha mégis pixelhibás lesz akkor fejemet a falba verem... vagy valaki máséhoz a monitort . Mellette szól hogy olcsóbb kb 3000 forinttal amiért meg tudnék HDMI kábelt is venni hozzá. Illetve nekem jobban tetszik a dizájnja is.
Ezért tanácsot kérek, illetve olyanok elbeszéléseit akiknek vannak tapasztalataik Benq monitorokkal. Mennyire fordul elő a pixelhiba ezeknél a monitoroknál?
Vagy ha tudtok tanácsolni egy másik 24"-os HDMI-s LED-es monitort Max (extramax) 53-ért (megváltozott az anyagi helyzetem), azért is hálás lennék. Előny a jó tapasztalat, vagy éppen a pixelgarancia. (Ha olyan boltot tudtok aminél plusz pénzért adnak azt is, de még belefér az árba az is jó)Tanácstalan vagyok, segítsetek!
"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Azonnali játékos kérdések órája
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen légkondit a lakásba?
- OTP Bank topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Asus Rog XG43UQ 4k Gamer Monitor!43"/VA/10bit/144hz/1ms/G-sync-Freesync/HDR1000/KOnzolhoz is!
- LG (38WR85QC-W.) 38" 4K GAMER 144Z PRÉMIUM LED MONITOR ! AKCIÓ!
- - 38% LG 25UM57-P - 25" 21:9 ultrawide / IPS / 99% sRGB / Flicker Save / Dual Link +GARANCIA +SZLA
- Samsung Odyssey G5 27 ívelt 165Hz WQHD
- Lenovo ThinkVision IPS LED Full HD Monitor 22 " T22i-10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs