Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Romvr

őstag

Skacok!

Ma reggel arra ébredtem hogy hülye vagyok, ha nem látványosabban nagyobb monitort veszek mint amilyen volt. Ezért sztornóztam a Samsung BX2331-et (netto 2.6 centivel nagyobb) és elkezdtem kacsintgatni a Benq GL2440HM felé (netto 6 centivel nagyobb). Egyetlen gondom vele csupán az hogy nem tudom mennyire minőségi. Úgy értem nem adnak rá 3 nap pixelgaranciát, de ha mégis pixelhibás lesz akkor fejemet a falba verem... vagy valaki máséhoz a monitort :). Mellette szól hogy olcsóbb kb 3000 forinttal amiért meg tudnék HDMI kábelt is venni hozzá. Illetve nekem jobban tetszik a dizájnja is.
    Ezért tanácsot kérek, illetve olyanok elbeszéléseit akiknek vannak tapasztalataik Benq monitorokkal. Mennyire fordul elő a pixelhiba ezeknél a monitoroknál?
    Vagy ha tudtok tanácsolni egy másik 24"-os HDMI-s LED-es monitort Max (extramax) 53-ért (megváltozott az anyagi helyzetem), azért is hálás lennék. Előny a jó tapasztalat, vagy éppen a pixelgarancia. (Ha olyan boltot tudtok aminél plusz pénzért adnak azt is, de még belefér az árba az is jó)

Tanácstalan vagyok, segítsetek! :(

"(...) instead of looking out, they look in. Instead of speaking, they listen. Instead of trying to make sense, they make dreams." ~ Thistle-Chaser

Új hozzászólás Aktív témák