Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jelenleg PVA paneles 19"-es Samsungom van (910T). Most úgy döntöttem, hogy veszek egy 24"-eset, 1920x1200-as felbontással és - mivel nem szeretnék a képminőségből engedni - MVA (PVA) panelest vagy IPS panelest szeretnék.

    A következőkre gondoltam:
    DELL ULTRASHARP U2410 (rev. A08)
    DELL ULTRASHARP U2412M
    Samsung 2443DW
    Samsung S24A850DW
    Asus PA246Q

    A DELL-ek kivételével mindegyikről lehet olvasni rosszakat is. Kérdés, hogy ami másnak rossz, az engem zavarna-e. Sajnos a DELL-ekkel viszont az a gondom, hogy a weboldalon található infók szerint nem fér el az íróasztalomon a magassága miatt! (Ugyanis egyedileg gyártott íróasztalom van, ahol a monitornak kialakított helye van. Itt a monitor max. magassága 49 cm lehet. Ekkor már kevesebb, mint 1 cm hely van a monitor teteje és az íróasztal felette lévő polca között.) A Samsungok meg röhögve elférnének.

    Szóval akinek ilyen DELL-je van, az lemérhetné esetleg, hogy mennyire lehet teljesen leengedni a monitort, vagy pedig a weboldalon található adatok már a legalacsonyabbra leengedett értékek?

    DELL ULTRASHARP U2412M: 51,3 cm
    DELL ULTRASHARP U2410: 49,3 cm.

    Az Asus-t eléggé szidják az Amazon oldalán.

    Eddig csak Samsung monitorom volt, a pixelhiba garancia miatt is szeretem a Samsungokat. Viszont itt néhányan nagyon lehúzzák őket, főleg a DELL-lel szemben. Szóval most nagy dilemmában vagyok.

    [ Szerkesztve ]

    The Amiga, Born a Champion

Új hozzászólás Aktív témák