Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Csandi

    őstag

    válasz Tibiajax #125078 üzenetére

    Árukereső reviewkra soha nem adnék. Nézz rendes monitor tesztereket youtubeon, Hardware Unboxed, Optimum Tech, Bijan Jamshidi.

    Ha nem folyamatosan full fekete képernyőt nézel a sötétben semmi panaszod nem lesz az IPS-re. Ha nem versenyszerűen gamelsz FPS-ekkel semmi bajod nem lesz a VA-al.

    Én IPS-re esküszöm, a VA TV-be való (az én hozzáállásom szerint).

    27"-be ne vegyél Full HD-t szerintem, az már az 1440p területe. De ez megint egyéni preferencia.

    Vegyél valamit max visszaküldöd 14 napon belül.

    szerk: d@minator jókat küldött. Amúgy sok esetben nem számit a márka mert ugyanaz a panel van benne mint egy másikban. Pl. az összes 360hz-es ilyen (az Aceré 390-re oc-zható de same panel), de sok másikra is igaz, ez csak egy példa volt. Ez az elv alapján az AOC-al sincs baj, viszont én nem szeretem ahogy kinéznek de ha pl. pont egy aoc a legolcsóbb amilyen olyan panel van ami keresek akkor megvenném.

    szerk2: És amúgy meg, amiben hardveres g-sync van, az mindenképp drágább mert nvidia-nak fizetni kell a chipért, ugyanakkor az újabb monitorokban ilyen már (főleg ezért) nincs mivel a szoftvertes megoldás is tud ugyanolyan jó lenni; annyi, hogy nem 1hz-től működik hanem 48, de 48 alatt már igyis ugyis élvezhetetlen bármilyen játék szóval szerintem mindegy. Emiatt viszont a legtöbb ami g-synces, az "csak" "g-sync compatible". Az ilyen monitorokról van egy lista az nivida oldalán, amiket ők teszteltek és garantáltan tudja a g-syncet szoftveresen, viszont ami nincsa listájukon az is tudhatja. Egyébként szerintem fölösleges funkció, nagy hz-en és nagy fps-en amúgysincs képtörés, cserébe input lagot növeli (érzékelhetetlen, de a tudat zavar :D)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák