Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• CabalX

aktív tag

válasz Capt.Obvius #115295 üzenetére

Én bátran ajánlom - nekem nagyon bevált úgy munkára mint játékra - hétköznaponként napi 10-12 órákat megy, hiba nélkül.
    60 hónap garanciát ad rá az Acer - szóval ha idővel valami baj lenne vele akkor sem csak 1-2 év van mint sok másik modelnél. (persze ne legyen baj :U de 5 év az 5 év)
    A G-sync compatible nem okoz gondott - annyi ugye hogy 48hz-től 170hz-ig tud sync-et (G-sync és Freesync esetén is - 170hz DP port-on, HDMI-n 144hz a limit), eddig képernyőtörés vagy bármi egyéb gond (ghosting, flickering) nem jelentkezett.
    Mondjuk tény hogy a "régi" GTX 1060 miatt nem is a CP2077 az a játék amivel játszok rajta. :DDD

Pár apróság van csak vele amit javíthatnának vagy megcsinálhattak volna:
    - nincs automata HDR váltás, manuálisan kell átváltani vagy a Display widget-ből vagy a monitoron fizikailag.
    - mód váltásnál - ha user módra váltok vissza amit használok - a brightness nem áll vissza a korábban használtra.
    Ezeket lehet orvosolni tudnák egy firmware frissítéssel, de még nem láttam hozzá újat.
    Ugyanakkor ezek inkább csak kényelmetlenségek, persze egy 300e-es monitornál jó lenne ha ezek sem lennének ugyanakkor olyan problémák nincsenek mint pl. a 32"-es Samsung G7 esetén.

Új hozzászólás Aktív témák