Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    válasz Mágus2 #95879 üzenetére

    nem tudom... gyártanak például autót nálatok? :P

    félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ú ez aztán a non plus ultra mindenre gyógyír, csak azt, hogy felesleges ezt így elkezdeni tippelgetni, hogy szerintem ennyit vagy annyit ér. tök mindegy szerinted/szerintem mennyit ér. van egy ára a piacon, és pont annyit ér. meg kell nézni hogy mit adnak mennyi pénzért, ki kell menni, bele kell ülni, és akkor el lehet dönteni hogy kell vagy nem.

    itthon most a focusok ára viszonylag fent van. tipikus válságautó, nem kicsi, jó minőség, (legalább is a híre jó, tovább nem merek menni) jó menetkomfort, nem nagyon kehesek, családapák is elvannak vele, két gyerekülés befér, a babakocsit meg berakod a sedanba is. ezek ma már nagy szavak egy megfizethető autónál. ezért keresik, ezért van ára. annyi amennyi. a jó modellek általában nem is húzzák sokáig a piacon így sem.

    ami alatta van az meg olyan is.

    nálatok ott vannak a skodák. az például egy tök reális alternatíva. ha azzal tele van nyomva a piac (nem tudom tele van-e) akkor már meg is van, hogy miért adják ezeket kevesebbért. kínálat, alternatíva. itthon viszonylag kevés nem céges skodát látok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák