Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Dany007 #86377 üzenetére

    Nézd, a fogyasztás mint igény, egy ugyanolyan fontos tényező lehet autó választásánál, mint amilyen érvek alapján Mondeo-t vettél. Van aki csak városba keres autót, van aki a párjának gyereket iskolába vinni, vagy van aki szimplán sokkal kevesebb pénzből él, és egyszerűen nem fér bele a havi budget-be egy nagyobb autó fenntartása. De, volt kollégám, Ottó sincs rászorulva h az 1.0 Yaris-szal 3 literes fogyikat produkáljon (autonavigator cikk), persze ő szélsőséges példa.
    Flame on: Ekkora fizu felét nyugodt szívvel elautózni, úgy, h mellette nem párizsis zsemlén kell élni, háztartást, gyereket kell fenntartani.., hát, taníts kérlek. Flame off.

    gaborbol, te kint élsz Maryland-ben, ahol úgy 210 ft a benzin litere, ez meg egy mo.-i forum, ahol 2x annyi az üzemanyag, és 1/5-öd annyi a minimálbér, mint ott (7,25 USD / óra).

    bitpork

    Nem mindenki vesz szerelemből autót, nem mindenkinek kell a légrugós 3.0 TDI, van aki racionális érvek alapján hoz döntést, mert vagy olyan igényei vannak, vagy muszáj.
    Egyébként mi köze van az autó fogyasztásának ahhoz, h ki mennyire tartja karban?

    Összegezve, csak arra akartam kilyukadni, h ne legyen már fillérbaszónak beállítva aki kis fogyasztású autót keres a lehetőségeihez mérten.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák