Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • AssAssynn

    őstag

    válasz zgospel #216913 üzenetére

    Kedvedért utána olvasok ennek a Volvo-nak azért, bár érdekes mód - csak hogy lásd a dolog másik felét - pont te bántottál azért, hogy túl sok időt töltöttem a vásárlással, most viszont bedobtál egy új típust, aminek megint utána kell olvasni, és el kell menni megnézni párat. ;) Látod, a többi eset is így alakult.

    Az olajtémához: eddig csak te beszélsz itt rettegésről és pszichológusról. Én eddig ezzel a kérdéssel abszolúte nem is foglalkoztam, hanem itt az imént vezettek rá, hogy a nem megfelelő olaj kárt tesz a motorban. Én pusztán erre fel írtam, hogy na vajon, akkor mi van a többi autóval, amibe nem tudom, hogy mit tettek.
    Magyarán (csak hogy mindenki értse), kérdés, hogy vajon el kell-e vetni egy olyan autót, amibe nyilvánvalóan rossz olajat tettek, hogy aztán majd megvegyen egy másikat az ember, amiről nem tudja, hogy milyet tettek bele, de lehet, hogy abba is rosszat. Ez nem rettegés, ez egy kérdésfelvetés, amire valakinek annyi a válasza, hogy "vegyél újat". Ez persze logikus válasz, és kizárja a hibalehetőséget, de ettől még használtautó vásárlás a téma.
    Az meg, hogy ezeket ide leírom, és téged, vagy valakit zavar. Hát épp, hogy az egész topik az autóvásárlásról szól. Hová illik ez a felvetett témakör, ha nem ide? :N

    "Alapból abból kéne kiindulnod, hogy megfelelő karbantartást kapott, de a kínálat közepétől általában már fel tudnak mutatni számlákat a szervizekről, vagy legalább az alkatrészekről."
    Na, ez az, ami marhára nem igaz!

    [ Szerkesztve ]

    "Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)

Új hozzászólás Aktív témák