Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Qru

    MODERÁTOR

    válasz vzsryl #196949 üzenetére

    2012. 09. Superb kombi 2.0 TDI DSG 140 ló:
    - Nem feleslegesen erős (az új Superb 190 lova papíron jól hangzik de próbálj meg állóból lendületesen kikanyarodni vele, vagy csiga tempó vagy csak dolgozik az asr. Ha most konfigolnék ilyet 2 dolog biztos menne bele: a jó ülés és a 4x4 hajtás).
    - Jó sportos a kormánykerék, nem buszkormány. Utoljára unokatesóm BMW 1er-jében volt ilyen kellemes kerék. Nem csak az átmérője jó de jó szögben is áll.
    - Az ülésnek van oldaltartása, nem rövid az ülőlap mint az új Superbben.
    - Tetszik, hogy van benne váltófül, mikor 60-nál 5-ösben 1100-on darál a TDI és sávot akarsz váltani csak elég a fület megnyomni és nem pöcsölés van, hanem instant besorolás.
    - Továbbá én szeretem a szimmetriát, az új Superbben a két bajuszkapcsoló nem egy síkban van ami nagyon idegesítő. Na ebben szépen egy síkban van.
    - Nincs Start-Stop nem állítgatja le állandóan a motort ami szintén idegesít.

    így elsőre ennyi de még nem sokat mentem vele. Persze nincs benne annyi csiri-biri extra (amik amúgy sem mindig működnek az új Superbben, a sirámaimról bővebben itt olvashatsz: [link]). Meg persze a tolatókamera, meg a front radar hiányzik városi parkoláskor de igazából aki nem a piacon vette a jogsiját az megoldja ezek nélkül is az életét. Nekem sokkal fontosabb hogy nem zsibbadt lábbal szállok ki a kocsiból 200 km után.
    Egyedül az zavaró, hogy ez még lassan vált D-ből R-be és R-ből D-be. Szóval gyorsan ne akarj megfordulni. Bár az is kivitelezhető, mert ebben még nem gombos a kézifék. :DDD

    Viszont ebben még büdös/szúrós szagú a kipu gáz, mert csak EU5-ös. Cserébe nem kell pancsolnom az AdBlue folyadékkal. Jah és a LED lámpa is jó lenne (bár ha zsebből kéne megcsináltatnom egy koccanás után akkor inkább elengedném :D ).

    [ Szerkesztve ]

    #nincsbennetarcsi

Új hozzászólás Aktív témák