Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zeus_2k14

    senior tag

    Üdv.

    Napokban írtam ide, az autó javításával kapcsolatban. Nos, az tárgytalan. Közben arra jutottam, hogy autót kell , kellene vennem a közeljövőben ( Lehetőleg 2 hónapon belül , ha van valami értelmes :D ) .

    Főbb szempontok, ami fontos
    - Ár : Ugye korábban már mondtam, hogy 2 milla a max. Nos, ezt ki bővíteném maximum 2,6 millióra.
    - Kor : Minél fiatalabb kellene, tehát 2009-től felfele , mivel nem 2-3 évre akarok most venni, hanem minimum 5-6 évre
    - Nézzen is ki azért az autó valahogy , legyen valami férfiasabb :D
    - Azért ne essen szét alattam, legyen biztonságos, az alkatrész ne mozogjon arany árban :D tehát azért bevált motor / motortípus lenne a fő célpont, akár motorkóddal . Az üzemanyag az benzin ( eddig csak benzines volt ) , de akár lehet dízel is, ha bevált a motor úgymond.
    - Ahol használva lenne : Főként autópálya ( napi 60 km ) , város, tehát általánosságban mindenhol . Sajnos egyenlőre nem tudom megmondani, hogy évente mennyit mennék el vele a közeljövőben , a korábbi éveket nézve olyan kb 20-25-30.000 km-ert mentem el.

    Eddig csak Volkswagen autóim voltak ( Golf 4 1.4 , Golf 4 1.6 SR , Golf Plus ) . Néztem Golfot is, de Golf 7 alatt keresek ( drága sajnos ), de valahogy ez a Golf 6 nem igen akar be jönni. Lehet élőben jobban bejönne.
    Néztem Passatot is, abból is a 6-os szériát. Sajnos sokan mondták azt, hogy a benzines abból gyenge, mármint az 1.6 , 1.8 TFSI meg gyalázat motor típusilag.
    Néztem még Citroen C5 2.0 HDI , 2009-től felfelé. Na azért az be jön, tetszik is, viszont, alkatrész, szervíz mennyibe fájhat? :D
    Illetve még Suzuki Vitarát néztem 2.0 benzin motorral ( 2007-2009 ) , illetve Toyota Rav 4-et 2.2 dízel motorral.

    Ezek alapján, ti milyen autót tudnátok ajánlani?

    Köszönöm.

    Gergő

Új hozzászólás Aktív témák