Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Cifu

    félisten

    válasz Morris #182976 üzenetére

    No offense, de 600e Ft szinten normális állapotú Yaris-t, de talán még Swiftet vagy Twingot se nagyon fogsz találni... :(

    Én ezért nem szóltam a témához. Saját vélemény, hogy nézz körül a piacon alaposan, és a fő tényezőnek azt tekintsd, hogy minél tovább érvényes műszaki legyen, ne rohadjon túl látványosan (és nem látványosan se, pl. motortartó bakoknál), ne dőljön belőle a motorolaj és ne legyen olyan hibája, ami miatt életveszélyes közlekedni vele (kormánymű, fékek, világítás). Amennyiben működő légkondi is van benne, az már ajándék.

    Ha ezeknek a kritériumoknak megfelel első ránézésre, akkor egy számodra megbízható autószerelőhöz vidd el átnézésre. Kér érte mondjuk 10-15-20 ezer forintot, de remélhetőleg arra választ tud adni, hogy érdemes-e belevágni, avagy sem. Sokak szerint felesleges ilyen olcsó autónál erre költeni, ráadásul ha kiderül, hogy egy jól álcázott aknamezőt sikerült éppen kinézni, akkor ez a pénz el is úszik effektíve - de legalább egy bizonyos szintű szűrést ad arra, hogy ne egy olyan autóra dobd ki a kéznél lévő pénzmagot, amelyre utána még ennyit ki kell dobnod, hogy napi szinten tudd használni, és ne kelljen három miatyánkat meg két üdvözlégyet elmondani, mielőtt el mered fordítani a gyújtáskapcsolóban a kulcsot.

    [ Szerkesztve ]

    Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.

Új hozzászólás Aktív témák