Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • theuprising

    tag

    válasz Lacy6 #151764 üzenetére

    Még nem tudjuk mennyi km-t menne egy évben, mondjuk a D4D dízelben én is megbíznék, a legnagyobb hátrány az hogy vásárláskor megtalálja a nem lelakott bontószökevényt, sajnos a hirdetések túlnyomó része is megragad a "rendszeresen szervizelt, szervizkönyves, garantált km, jó állapotú" apácamajom által írt szövegekkel.
    Nem kell évente cserélni, csak egy 10+ éves dízelnél amit most venne meg ki tudja milyen előélettel (az apácamajom leírás nem számít ismert előéletnek ;] ), belefut egy kettőstömegűbe, 1-2 éven belül pedig egy DPF-be és máris rámegy a gatyája. Nem biztos, de ha bejön (mert bejöhet, hiszen ezek benne vannak és szokásuk tönkremenni ilyen idősen) a szerencsétlen helyzet, akkor kőkeményen felül a rollerre.
    Benzines autónál ha drága szervizelés kell akkor ott konkrétan motorgenerál, komplett motorcsere, kipufogócsere vagy egyéb bazinagy projekt tud csak felérni pl egy DPF cseréhez árban. Lehet itt is hasra esni, csak sokkal kisebb eséllyel.

    A másik hogy gyerekekkel megpakolva szerintem nem a vezetés élvezete lesz az elsődleges neki.

    xtevo (#151748)
    A másik hogy vak vagyok és nem vettem észre hogy nem szeretnél kombit, szóval Avensis kombi kilőve, de hátha itt valaki tud egy jó motort a Touranba ha az tetszene.

Új hozzászólás Aktív témák