Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tonermagus

    aktív tag

    Sziasztok!

    Lenne két kérdésem:

    - Édesanyám szeretne venni egy autót max. 800.000 Ft-ért. Sűrűn használná városban, rövid távra. Egy megbízható családi autót keresne, ami azért nagyobb mint egy Ford Fiesta. Tudnátok ajánlani egy típust?

    - A másik kérdés már bonyolultabb. Van egy régi Golfunk. 1978-as évjárat. Az autó Diesel üzemű, a forgalmiban 1.5 Benzines, de a hivatalos feljegyzésekhez beírták, hogy Dieseles. Utána néztem, hogy ebben az évjáratban nem volt 1.5 Diesel, csak 1.6 Diesel. Ezt az autót édesapám vette kb. 30 éve, már ezzel a motorral. Így használta magyarországon, műszakin mindig átment, eredetiségvizsga is okés volt, de tény, hogy cserélt motorral vehette még annak idején. Egy külföldi srác meg szeretné venni az autót. A kérdésem az volna, hogy mire figyeljek külföldinek eladás során, van-e valamilyen átverési ezzel kapcsolatban? Illetve ha ő kiviszi németbe, ott az átírás során lehet-e probléma a cserélt motor miatt, vagy hinni fognak a magyar papíroknak, és nem szivatják meg?

    Jah és még mielőtt valaki elkezdené a lopott autó/motor hülyeséget, a forgalmiban a motorszám, alvázszám stimmel. Amióta magyarországon van azóta 1.5 Benzinesként szerepelt mindig. Vagy elképzehlető, hogy a rendszerükben nincs 1.5 Diesel, és inkább kitöltik azzal, és a végére beírják ,hogy diesel?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák