Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    Igazából már hónapok óta nézegetem az autókat, hogy milyen lehetőségek vannak, ősszel szeretném a mostanit cserélni, addig kellene valamit kiokoskodnom (meg persze kérdés, a pénz hogy jön össze). Nagy értékű kerti gépeket kellene benne hurcolászni, időnként megpakolt utánfutót húzkodni, kistraktort rajta, esetenként elég vacak utakon, ilyesmi. Igazából egy ilyen platós kisteher lenne jó -Dyna vagy valami hasonló-. viszont az "családi" autónak alkalmatlan, két autót meg nem akarok fenntartani tehát ilyen minden egyben autó kéne. Esetleg még valami Renault Trafic méretű cucc is jó lenne, de azok aszfalton kívül elég esetlenek mindenhol, meg a hasmagasságuk is alacsony, mostanival is mindig attól félek, mikor ér le a teknő valahol.
    Tudom ott az akármelyik pick-up dobozzal de azoknak lóf@sz méretű platója van, alig fér rá valami, nem is értem miért látni belőlük egyre többet.
    Néztem én már mindent, Samurai, Vitara szerintem kicsi, Landcruiserből az újak drágák, a régiek meg azért drágák, mert azok még a régiek, Pajerot is néztem, de Hahun elég vacak a választék, rengeteg a km mindegyikben, meg a legtöbb 3.2-es. Nekem a Defender tetszene a legjobban, de abból választék sincs meg ami van, azok is ilyen özönvíz előttiek nagyrészt, ki tudja mennyi idő meg pénz lenne őket kipofozni.
    Patrolból a 2.8-as hat hengerest néztem (mondjuk érdekes módon a többi gyártó meg tudja oldani négy hengerből). Fogyasztás gondolom hogy nem áll meg 6-7 literből, de jó lenne, ha közelebb lenne a 10-hez mint a 15-höz.

    [ Szerkesztve ]

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák