Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Alvin_ti4200

    félisten

    válasz Alvin_ti4200 #129598 üzenetére

    Ott hagytam a zöld coupe-t (ma reggel egy kialkudott ár után elmentem ismét megnézni, vezetni) és egy picit büszke vagyok magamra, hogy nem hagytam magam elvarázsolódni a színe miatt (ami a kedvencem).

    Kívülről szerelem első látásra, de itt-ott csavarok meg műanyag darabok mindenütt (nem szem előtt, fakkokban, satöbbi), a váltónak lehet, hogy az utólagos váltózár miatt, de olyan recsegős hangja van, amikor váltok, hogy ijesztő, a motor gázadásra pedig szokatlan hangosan morog, a gumikéderek, amik az ajtószélen futnak végig sérültek, legalábbis a vezető oldalon mindenképp, aminek köszönhetően elég sok zaj szűrődik be kívülről. A központi kijelző nem működik, senki nem tudja, miért (...), ez lehet, csak egy szimpla csere bontóból, de azért nem túl szerencsés. És még sorolhatnám, az első ijesztő dolog a kilométer óra volt, ami emlékeim szerint egy hete 99440 km-t mutatott, még a hirdetés címében is ott volt (lehet, még most is ott van, bár már teljesen más fotók szerepelnek...a km óra állásról például eltűnt a fotó a hahu-ról), viszont a mai látogatásomkor már csak 99239-et mutatott. Ott fejben eldőlt már a sorsa...és tényleg nem volt annyira szép belül, szebbre emlékeztem.

    Természetesen semmiről nincs számla, szervizkönyv elvileg van valahol (de nem vezetett, max a km óra állásokból érdekelt volna, nincsenek illúzióim 15 éves autónál), szóval, hogy valójában miket cseréltek ki, rejtély. Egy listát kaptam szóban (köztük vezérlés, lamba szonda, meg még pár nyalánkság), de ahogy egy randinál mondani szokták nagyon nem volt meg a kémia. Szobornak kertbe szuper jó lenne, de nem volt jó érzés benne lenni, főleg nem menni vele.

    Szerk: a kereskedőnek peche, nekem meg szerencsém volt, hogy ez már a sokadik 406-os, amiben ülök/amit megnéztem pár héten belül, volt viszonyítási alapom, nem is kevés.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák