Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 8th

    addikt

    válasz Rick4 #11582 üzenetére

    Na ja. És akkor jön Csikós mester ilyen dumával:

    "No és persze a stílusos autók közé tartozik minden Mercedes is, függetlenül attól, hogy a márka akkor gyártotta talán fennállásának legrohadósabb autóit. És milyen vicces, akkor vezette be a harminc éves átrozsdásodás elleni garanciát is. De azért egy hamvas C180-as (1995) nem olyan taszító dolog, még metálpirosas-hússzínben sem, és még akkor sem, ha a kilométerszámláló 320 ezret mutat... És van ennyiért egy évvel idősebb, de egy mérettel nagyobb, klímás C200 is, vagy például szintén 1995-ös, utolsó szériás, W124-es E220, igen finom állapotban. De vigyázat, egy hátsófutómű-felújító szett (csak a szilentek) 100 ezer forint körüli kiadás. És tud ezekkel annyi baj lenni, hogy ihaj."

    Vagyis rohadósak, a Punto II -höz képest öregek, gazdaságtalanok ráadásul g*ci drága hozzá minden. És első autónak ajánlja a 600k-s árkategóriában. Nooormális? Bírom a Csikóst meg az írásait de elég érdekesre sikeredett ez a cikk. :N

    "Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."

Új hozzászólás Aktív témák