Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lupi00

    tag

    válasz Kalandor #110437 üzenetére

    Wv passat. Nekem is van, kétségtelenül a legjobb kocsim eddig. Dízel 130 ló meg vagy 450Nm nyomatét, tiptronic váltóval igen meglepően gyorsul. Nincs sok ellefele, kéziváltósok közül nincs! Még kis játékra is van idő ellenük. Az utastérben minden tökéletesen kézre van jó anyaghaszálattal. 1600 km után fájdalom nélkül szállok ki az üléséből. Az enyém németből való 2004es és 800E kmert elkerülte belső probléma nélkül.

    Bármilyen autót is választasz, kintről mondjuk németből hozasd. Nagy piac. Amit oda csinálmak az nem leosztályzott még elmegy alkatrészekből készül. Mert ugye minde gyártásnál keletkezik selejt. Kis piacokon elfér.Ha meg német autót veszel még az anyag minősége is más. Jó példa rá, hogy a szervizben az enyém a legtöbb kmes wv. Az sem baj, ha nem kezdő szériást veszel, két három év alatt kiküszöbölik a kezdeti problémákat. Ha meg magasnyomású dízel lesz, csak omv és shell prémium. Az egyik barátomnak porlasztócsere volt nem rég a 2.2 d4d avensis tojotáján majd 1millióért. Ott okították, hogy a Magyar szabvány gyenge, hiányzik valami adalék és a cr dízel motorok sorra mennek tönkre tőle.

    Az én következő kocsim bmw lesz, sok kipuffogóval. Szeretnék hátsókeréken sok lovat. Mondjuk egy pár esztendős M5 kombi.

    Gelesztaember

Új hozzászólás Aktív témák