Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Snoop-y

    veterán

    válasz Viszlát #101753 üzenetére

    Oktatasrol annyit hogy azert sok nalunk a hulye (UK) mert nemhogy az autopalyas kozlekedes nem oktatott de pl L (tanulo) tablaval kifejezetten tilos felmenni ra.
    Masreszt meg nem kotelezo oktatotol tanulni hanem csinalhatod a kovetkezot:

    Ha apanak van 3 evnel idosebb jogsija es bejelenti a biztositonal hogy L tablaval fogja vezetni tanitani a kisfiat akkor a kisfia vezetheti az autojat ( jogsi nelkul ) amig apa mellette ul. Nem tanuloverda nincs plusz fek igen a csaladi verdat. Na miota ezt megtudtam kibaszott elozekeny vagyok ha L plate-et latok. Igyekszem oket kerulni mint a leprasokat. Szal atlag johny a fatertol tanul vezetni a vizsgan meg ha nem uti el a zebran athalado kismamat akkor kb mar at is engedtek...

    Egy atlag angol sofor:

    Savot valtani nem tud szabalyosan
    Barmilyen akadaly van elotte inkabb var annak elharulasaig mert nem tudja kikerulni illetve csak akkor ha szembol eppen nem jon senki ( meg akkor is ha egy IFA keresztben driftelve elferne a ket sav kozott )
    Kanyarodaskor nem ismerik a megfelelo iranyba valo lehuzodast
    Kibaszottul ossze vissza indexelnek korforgalomban is
    Tolatni nem tud
    Parhuzamosan parkolni nem tud vagy csak ugy hogy szanaszet jardazza a felnit
    Viszont autopalyan meg az ajanlott sebesseget vagy a savot is tartja ( kb 90%-uk) pl esoben vagy nagy forgalomban ha felvillan a stay in lane jelzes.
    Hjam es megegy: Nem figyelnek a tobbi autosra es ismeretlen fogalom a masik segitese pl parkolasnal ( siman kerulgetik a parkolo autokat) vagy kanyarodasnal. Peldaul ha te eppen mar ki tudnal kanyarodni balra az elotted levotol a keresztezodesben neki meg csak 1 centit kene elobbre menni hat nem fog. Hatra sem nez. O ott van az uton es csak elore neznek ha szerencsed van akkor abba az iranyba is ahova nezni kene.

    [ Szerkesztve ]

    New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need

Új hozzászólás Aktív témák