- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ngabor94
tag
válasz Balathruin #84351 üzenetére
Mert szerintem a p/n mindegyik hamburgnál ugyanaz, én pedig erre hivatkozok, a képen ha belenagyítunk ezen is w0932re van, ez pedig már a h2nsw, sirtec, illetve a tesztben is említik hogy sirfa/sirtec bél
-
ngabor94
tag
válasz Balathruin #84353 üzenetére
Csak azért szóltam hozzá mert én is hamburgot akarok majd ugyanonnan, és ne csak egy kép alapján hozzunk döntést, ezért hoztam az ellenpéldát. De akkor összefoglalva az egészet: w0392re-ből van az AH2NH(hec) és az NSW(sirtec), a harmadikról meg szerintem még nem érdemes beszélni, ha még úgyse kapható nagyon.
-
Grózi
veterán
válasz Balathruin #84351 üzenetére
Így igaz,jött tőlük pár db mostanában és mind Sirtec-csak a kép régi.
[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
erer1000
őstag
500-550W tápot keresek a mostani helyett.
tudnátok valami halk tápot ajánlani nem túl drágán?ilyenem van, de elég hangos, és így pár év után már kezd eléggé zavani
http://www.coolermaster.com/powersupply/extreme/extreme-power-plus-550w/
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
Oli.025
csendes tag
Köszönöm szépen válaszokat akkor szerintem nem cserélem le tápom majd ha gépcsere is lesz. Azért akartam ram-on kívül mert azt írták hogy vga 350w táp kell igaz én nem használom gamelésre úgyhogy ezek szerint bőven jó vagyok.
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek.[ Szerkesztve ]
-
MineFox54
őstag
-
Tharkoul
tag
válasz MineFox54 #84358 üzenetére
Én speciel mostanában tervezem majd eladni az 520 Evo-mat majd, mert már így egy év elteltével picit zajos lett a venti (nem darál, de azért van hangja, és teljes csendben, mikor már csak az csap zajt elég idegesítő). Szóval biztos jó táp, én is azért vettem meg, de azért a ventilátortól többet vártam volna. (igen, ráccsal felfelé is, és igen, ki is lett fújva. lett egy alapzaja és kész)
[ Szerkesztve ]
-
Tharkoul
tag
válasz pzolika9512 #84365 üzenetére
Mert majd el fogom barmolni a 4 év garanciát, valószínű... Ha már normális ventilátort vennék bele úgyis, inkább eladom és azt a plusz pénzt [amit a ventire szántam volna] elköltöm egy új tápra. Csak megjegyeztem, hogy azért M12 ebből a szempontból nem biztos, hogy a legjobb választás.
[ Szerkesztve ]
-
Grózi
veterán
válasz MineFox54 #84358 üzenetére
erer1000
Teljesen passzív tápom nem volt,csak félpasszív(hybrid)-leírtam párszor a tapasztalataim,csak jót tudok mondani.MineFox54 ajánlatai közül én a Seasonic-ra tenném a voksom.
Amúgy a nickneved motorból ered?Mert akkor egyforma vasat hajtunk!Szakmai kérdéseket fórumon tedd fel légyszíves,ne privátban!!!!Így másnak is hasznos lehet. 475+3 pozitív 0 negatív
-
MineFox54
őstag
válasz Balathruin #84363 üzenetére
Tudtam én, hogy 30-at kellett volna írni
-
MineFox54
őstag
válasz pzolika9512 #84368 üzenetére
mostanában tervezem majd eladni az 520 Evo-mat majd, mert már így egy év elteltével
-
pzolika9512
aktív tag
-
Doma03
újonc
:S
[ Szerkesztve ]
-
HULK25
tag
Sziasztok ma rendelek tápegyszéget úgy dönötöttem hogy fsp hexa+ 400 lesz de szeretném megkérdezni hogy egy erősebb vga-hoz jó lehet, mondjuk egy r9 270-hez , egy 750k társaságában?
-
MineFox54
őstag
válasz pzolika9512 #84371 üzenetére
Igen, de akkor nem panaszkodhatna, mert nem tud semmit az előéletéről.
-
erer1000
őstag
nemtudom mire gondolsz
azért ez lett a nickem mert az hogy bálint mint nick név elég kaka
és az e és r elég közel van, ezért erer, meg nem hangzik oylan vészesen .
de 4 karakter olykor kevés, így több kellett. bátyám adamika2000 volt, és abból kiindulva hogy akár 2x olyan j volt pár játéákba mint én, ezért a szám fele annyi, azaz 1000 lett. így tevődött össze az erer1000
igen, még általános iskolás voltam azóta meg maradt ez mert minek váltogatni.
na de te mire gondoltál pontosan?
M5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
dannyl
addikt
válasz Balathruin #84383 üzenetére
Igen, csak úgy ;-)
-
MMIX
addikt
Single Rails VS Multiple Rails Power Supplies - With Jonny Guru | Corsair PSUs
Egyágas VS Többágas Tápegységek - Jonny Guruval I Corsair Tápegységek.YouTube videó (13 perc), angoltudás szükséges.
[ Szerkesztve ]
-
pzolika9512
aktív tag
azért sok a beteg ember [link], én egy újjal sem nyúlnék ehhez a táphoz! főleg nem 7ezerér ? hozzászólásokat figyeljétek az a pár ember akinek nem halt meg itt találkozott szerveztek
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
DR|FTK|NG
veterán
válasz pzolika9512 #84387 üzenetére
-
erer1000
őstag
válasz pzolika9512 #84387 üzenetére
11 éven át nyúztam egy 300W noname tápt ami egy noname házhoz járt, annyit tudok róla hogy ATX midi 8870 300W és 14k a ház+táp
11év 0 probléma nem minden szar ami noname
de általában igenM5A99X-EVO R2.0 , 1050Ti, 4x8GB 1960MHz , FX 8350@4,4GHz, 1x3TB+2x1TB HDD, 120GB+480GB+1TB SSD || HP Pavilion 15-CX0000NH
-
ló úr
őstag
válasz erer1000 #84389 üzenetére
Igen egy Pentium III mellé megfelelő volt a 300 w-os kodegány mert szerencsétlen gépnek nem volt fogyasztása sem De manapság mikor Vérpisti megveszi a KEEP OUT és társai tápot mert 800w és 7000ft és h hú de jó meg szép zöld berakja egy GTX 980 mellé aztán csodálkpzik h leég a ház a 3. bekapcsoláskor. Vagy ugye megy vele és nem pusztul el éy az ilyen írja a táp alá meg fórumokba h mennyire k*rva jó táp olcsón és h minek a 520-as Seasonic 3* ennyiért mikor ez se döglött meg. Aztán mikor behal a winyó meg elromlik minden a gépében a "stabil" áramellátás miatt meg szidja a WD-t h milyen fos mert 3 hónap alatt tönkrement stb. Ezek a "legokosabb állatok" a fórumokon ilyenkor
"Ha meg kell baszódni, akkor meg kell baszódni"
-
pzolika9512
aktív tag
válasz erer1000 #84389 üzenetére
nekem is volt noname, sőt családban van is noname táp, de hála istennek egyik se codegány és nekem se halt meg egyik se, de egyik hdd-m viszont azóta is 100/69-es pedig nem dobálgattam
ló úr:
keep out tényleg jól néz ki, csak sajnos nem az igazi
[ Szerkesztve ]
|| Én, ha valakinek ígérek valamit, meg is tartom. Ha pénzt ígérek, azt is megtartom. Megtartom magamnak. A pénzt. ||
-
misja
csendes tag
Sziasztok!
Egy i7-4790-es procinak és egy GIGABYTE GTX750Ti 2GB DDR5 (GV-N75TOC-2GI) kártyának mekkora tápegység kellene? (16gb memóriával, 1ssd-vel, 2tb-os vinyóval)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.: Misi
-
DR|FTK|NG
veterán
Egy jobbféle 300-as bőven elég, kérdés, hogy mennyit szánnál rá:
-Be Quiet! System Power S7 300W > molex > PCI-E 6 pin átalakító kelleni fog
-TT Munich 430
-TT Hamburg 530
-FSP Aurum S 400
-Seasonic S12II 520
-Seasonic G360Játékra lenne a gép?
-
DR|FTK|NG
veterán
Ok, akkor maradt a TT Munich 430, és a BQT! System Power S7 300W.
CPU: i7 4770/4790 legyen, nem ártana rá egy jobb CPU hűtő(pl Deepcool Gammaxx 200/300, Raijintek Aidos). Topicja: [link].
VGA: A Sony Vegas tudtommal AMD párti, az Adobe Premiere Pro pedig Nvidia oldali. Videókártya topic: [link] -
bismillah
csendes tag
Sziasztok.
Ehhez a géphez milyen tápot vennétek.
i3 4150
2x4 gb kingston fury 1600mhz
500gb hdd
samsung 850 evo 120g
gtx 96020 ezerig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest